Bugleemm Kızlar 19. Haftamdayım dün geceden beri başım çok dönüyor acile gittik tansiyonumu ölçtüler düşük dedi benim hep normalde de öyle çıkıyordu tansiyonum zaten yatarken bile gözümü kapattığımda herşey dönüyor gibi çok garip birşey yaşayan başına gelen oldu mu ya ilk kez böyle bir şey ile karşılaşıyorum kalkmaya korkuyorum şuan yerimden 😒
busraakeskin Bugleemm tuzlu şeyler yemeye çalış ama çok abartmadan ve bol su tüket. Tansiyon düşüklüğü gebelikte çok normal
EzgiiY Bugleemm Bende 20.haftamdayım 2 gündür tansiyonum düşüyor gözüm kararır gibi oluyor 10 a 6 çıkıyor tansiyon doktor normal dedi ama yinede beni etkiliyor çalıştığım için 😐
Mahbuss Bugleemm o haftadan itibaren yaşıyorum bende arada sırada 21.haftadayim şimdi doktor normal dedi Oturduğum yerde bile başım dönüyor resmen
threestar Bugleemm Evet bana da oluyor arada, tansiyonum genelde hep 9-5,10-6 seyrediyor😅 tuzsuz tüketemiyorum o yüzden, çok kötü olduğu günlerde ayaklarımın altına yastık koyup yukarı kaldırıyor uzanıyorum tuzlu ayran içiyorum
Bugleemm busraakeskin tüm hamilelik belirtilerini köküne kadar yaşıyorum önce mide bulantıları sonra geceleri burun tıkanıklığı akıntısı şimdi de bu ama en zoru cidden buymuş başımı kaldırmaya korkuyorum ya her şey dönüyor 😔
Bugleemm busraakeskin ayağa kalkmaya korkuyorum vallahi kalksam yicem bugün nasıl geçecek bakalım 😔 dün 1 saatten fazla araç kullandım belki ondan olmıuştur diyorum ama ondan olsa şimdiye geçerdi de diyorum umarım kısa sürer de geçer ensem uyuşuyor te
Bugleemm Mahbuss peki nasıl geçiyor ya da nasıl hafifliyor diyeyim? hep böyle mi olacak ben de doktoruma yazayım diyordum bugün
Mahbuss Bugleemm oturduğum yattığım yerden yavaşça kalkmaya çalışıyorum Sırt üstü yatmamaya çalışıyorum Açlık ta çok etkiliyor Bol su içiyorum içine limon sıkıyorum arada bunu internette okumuştum bana iyi geldi Çok sık yaşamıyorum haftada bir yada iki kere oluyor baş dönmesi ve sersemlik Ama bunlara dikkat edersen şikayetin azalacağını düşünüyorum canım
Bugleemm Mahbuss çok teşekkür ederim canım ben de bunları uygulayacağım bir dakika durmuyorm ben yerimde akşama kadar iş yapıyorum evde oturunca mutlaka biyerim ağrıyor hareket halimdeyken daha iyi hissediyorum kendimi ama artık yavaş yavaş ağırlaşıyorum sanırım bol bol dinlenmem yatmam gerekiyor artkk öyle görünüyor 🤷🏻♀️
Mahbuss Bugleemm yorgunluktan da olur canım bende mesela genelde çok oturmuyorum rahat edemiyorum ama bebeğin hareketlerinide etkiliyor bu sefer Mesela bugün çok hareket ettiysem yorulduysam bebek çok az hareket ediyor onlar da yoruluyor sanki 🤭
Bugleemm threestar benim de tansiyonum düşük hep dikkat etmemiz gerekiyor bol su tüketmemiz daha faydalı sanırım☺️
Bugleemm threestar gerçekten öyle okadar da au içiyorum ama dün rutin genel tahlil istedi doktorum idrar yollarımda enfeksiyn varmış az birşey halbuki su içiyorum okadar olmaz diyordum ben de 😁
threestar Bugleemm maalesef ya bende de çıktı o zaten çocukluğumdan beri geçmeyen bir olay antibiyotiğe karşı da duyarlı oluyoruz haliyle kullan kullan, benim doktorum ona antibiyotik yazmadı az dedi bitkisel takviye verdi onu da bulantıdan pek içemedim ben 😢