Didemalkanendik Kubar canm ben boşan demedim ki kendine güven dedim bi adam basında neyse sonunda da odur değişmezz benm ablamın eşide aynıı ablam da aynı şiddet görmesinden se devam ettirmemesini tercih ederm ben keşke hiç yaşanmasa keşke hiç bi kadın bunlara şahit olmasa ama ne kdr post var yani baksana hergün 2-3 post açılıyor aynı konudan e bu kadınlara da yazık
Kubar Didemalkanendik bazı erkekler öyle olabilir canım ben düzelen insanlar biliyorum ama kadın susarak yapmayacak tabi biraz taktik bilmesi lazım eşi sinirlenmeden daha sakinlestirebilmeli tabiki kendini ezdirmesin canım ama bak benim bildiğim çok söylenen kadınlarda var susumuyor kadın ya adam susmus halen söyleniyor yada adam 1 laf ediyor kadın 10 laf böyle olunca içinde her insan içind e sınır barındırır herkesin bi sabir noktası var bigun patliyorlar ben diyorum kadınlar bu işin lig noktasını öğrensin erkeği idare etmeyi bilsin sonra zaten düzeliyor herşey bak bazen de kadınlar çok bağırıp çağırıyor sesini yükseltiyor adamı eziyor ama o adamlar hemen boşanmıyorlar bir çoğu malesef kadını idare etmeyi bilmediği için o hayata katlanıyor halbuki bir iki taktikle eşinin o sınırlı halini bitirebilir kadını tanıması gerekir yoksa bende bu hamfendiye kendini ezdir demiyorum
Kubar [bilinmeyen] anladım canım düşünememiş olabilirsin olur öyle şeyler ben banada yapıyorlardı hosum a gitmiyor üzülüyorum artık anlatmamaya karar verdim bana yapanlarda kötü niyetli degillerdi ama biraz ince düşünceli olmak gerekiyor benim zor zamanlarım geçti gitti zaten ama ozamanlar en son duymak istediğim ama en yakınıma bile anlatınca benim eşim öyle değil çok şükür demeleri ne insan sinir oluyor sanki sordummu bende bana anlatılınca hiç öyle bi tepki vermemeyi öğrendim o tecrübe ile biliyorum nispet yapmadığınızı canım
deletedmom04 NaimeYilmaz demissin mı kendinize böyle davranilmasina izin vermiyeceksiniz. Agzini mi kapasin elini mi tutsun rvden mi gitsin bisansin mi? Onu ben bilemiyorum. .. Onu soruyorum kızın suçu yokken ufacik birseyde şiddet gösteriyor kötü söz hakaret ediyorsa buna nasıl izin vermesin. Bunu senin kocan onun kocası benim kocam diye bi çözümü yok. Kocam durduk yere tatsızlık çıkarmaya başladı eve gelmedi küstü iki gün konuşmadı yaklaşmadı yemek yemedi. Buna nasıl izin vermeyeceğim kolunu ayağını mı bağlayım. Yatağa gelmedi silah zoruyla mı? Çok önemli değil de denk geldim mesajına izin vermeyeceksin demen garip geldi.
NaimeYilmaz deletedmom04 Bir daha sölüyorum buna ben karar veremem😊 şöle aktarıyım ben evlenırken tanıdık sevdık evlendım kendı sorunlarımlada kendım baş ettim. İstediği şey yardım olsaydı mesela şiddet goruyorum gıtmek ıstıyorum deseydı bin tane secenek sunalım . Ama istediği şey akıl. Evimi terket diyim? Veya kal sus oturmu diyim? Veya baskın ol yada ailene sole herkezı ayaga kaldırmı diyim? Bunun aklını vermek bana düşmez madem cocugunada olur diye korkuyor yapması gereken şey maruz kaldıgı zulme izin vermemek buna giderekmi çözüm bulur kalarakmı bı yol bulur o karar vermelı ..
deletedmom04 Bu forumun ismi mutlu anneler değil mutlu mutsuz karışık olmaliymis. Dert babasi gibi forum. mutludan çok mutsuz var. Yok hamilelik sorunu yok ölümler yok hamile olamama kaynana görümce koca derken daha çok stresli mutsuz forum
deletedmom04 NaimeYilmaz kadın çözüm istiyor. Çözüm bulamıyorsun ama şiddete hakarete izin verme diyorsun. Mesaj gereksiz ozaman akıl veremem diyip de engel ol demek garip geldi. Neyse sana sarmış gibi olmayım. Niyetim kötü değil. Inşallah her anne kadın mutlu olur.
yaseminnn54 Kubar Semila Böyle akıl veren insanları seviyorum 🤗 Biz 2 yıllık evliyiz 7 ay boyunca birbirimizi yedik durduk oysa 4 senelik bir beraberliğimiz vardı öyle ilk aylar canım cicim istisnalar dışında yaşanmıyor zaten alışma zamanları bunlar biraz alttan almayı sabırlı olmayı ve hatta tamam deyip geçmeyi öğrenmek gerek hemen boşanmayı aklına getirme yuva yıkmak kolaydır kurmaksa hiç öyle değil biraz daha sabır güzel kardeşim eşini anlamaya tanımaya çalış elbette kendini ezdirme fakat kendimi ezdirmeyeceğim diye de adamı da ezip geçme.. Onun yaptıkları doğru değil elbette bol bol dua et Rabbim yar ve yardımcın olsun ♥
Gizemkumsalyucel Benim eşimde beni sürekli tehtit ediyor sen bi doğur ozaman görüşücez bunları yazıyorum gibisinden ben 1 haftadır cok şiddetli şekilde gribim ve hastaneye gitmek istedim bana ben. Götüremem heryerini delik deşik ediyorlar diyerek bagırdı moralım bozuldu agladım bana bagıra bagıra seninle muhatap olmayacagım sen bundan sonra görürsün gaddarlıksa gaddarlık yapıcam yalvarıcaksın bana agrıdan sancıdan ölsen götürmicem dedi daha 11 aylık evliyiz beni sürekli tehtit etmesinden cok sıkıldım
MerveSara Ya ağız dalaşı vs. anlarım ama bu iş temasa , ittirip kaktırmaya hele de kapının önüne koyarım seni tehditlerine geliyorsa ki eşi hamileyken bunları yapıyorsa ben sakin ol otur aşağı diyemeyeceğim. Öncelik sizin ve bebeğinizin sağlığı .
gizem_dilbaz Semila esin le tartışma nedenini bul önce ve adaletli bir şekilde kağıda dok içini yaz yaz ve sürekli yaz sonra bunları kafanda oturt onun hatası bu benim hatam bu diye saat değişikliği yap o sinirliyse orda bulunma sorunlarıni güzelce anlat bir kahve yap ikinize ben seni seviyorum ve bizden olan bir can taşıyorum icimde ve 7 aylık evliyiz rabbim aratmadan nasıp etti bize diye cumlelerini başla ben kendi hatalarimi kabul ediyorum.. senin de hataların bunlar diye açık yurekle söyle bu yuva kolay inşa edilmedi burda ki çoğu arkdaş evliliği hemem bitirmek yanında böyle şeylerle doldurma kafani sakin ol ıyi bir secim yal eğer mutlu değilim diye katıl olmak istiosan da kendi keyfin hiç akıl arama.. zaten düşünce belli..
Mry Semila seni gerçekten kaybedeceğini göstermelisin genel halleri bunların böyle maalesef sen korkup susarsan ömür boyu ezmeye çalışır seni düzgünce konuş önce anlamazsa ailenle paylaş tabi yanında olacaklarsa kendi kendine düzelmesini bekleme hiç erkek olunca her şeye hakları olduğunu sanıyorlar
NaimeYilmaz deletedmom04 Yok etf. eleştırebılırsınız elbet forum burası ama cok farklı pencerelerden bakıyoruz hayata o yuzden sız benım yorumumu gereksız goruyorsunuz ben ise yapılması gereken tek sey olarak goruyorum
Zeze03 Semila neden tartışıyorsunuz? Özel değilse sorabilir miyim eşin sevindi madem neden böyle kaba davranıyor hamilesin üstelik o nerenin lafıymış öyle kapının önüne koyarım kolaydı öyle o sanki
deletedmom04 NaimeYilmaz benim isteğim ne demek istediğinizi anlamak mantık hatası var çünkü. Siz asıyorsunuz ki canım dolma istediyse dolma pişir ye. Ama dolma malzemen yoksa o senin sorunun. Bu çözüm müdür? Yanlış mı anlamışım?
deletedmom04 NaimeYilmaz birşey sorabilir miyim? Hesabınızı silerken yaptığımız yorumlar da siliniyor mu acılan başlıklar herşey?
Izm123 Semila Işte bu yüzden eşinizi tanimadan çocuk yapmayın diyolar canim ne kadar sevgili olsanda evlilik gibi olmuyor. Bu erkeklerin kafasini açıp bakmak istiyorum beyinleri nasıl işliyor acaba