TubaHazal Islak mendili münkünse kokusuz iyi bişey istiyorum va rmı önerebileceğiniz bir marka ve artık kızımın kıyafetlerini yıkıyayım diyorum bunun için hangi deterjanı kullanmalıyım 😘
zmrkrc TubaHazal sleepy yenidoğan ıslak havlu aldım deterjan olarak da duru granül sabun ve baby ne granül sabun aldım hepsinden de memnunum kuzenimin ve muhendısınoglu’nun tavsiyelerini dikkate aldım sende ordan bakabilirsin içeriklerine canım
Unlukacar TubaHazal ben ıslak mendili prima pure serisi aldım canım %99 saf su normal ıslak mendiller gibi değil deterjanı da omo parfümsüz aldım
sedaela TubaHazal kızım 17 aylık, poposuna daha hiç ıslak mendil kullanmadım, pamuk ve su ile yapıyorum temizliğini. Çamaşır deterjanı olarak da green clean kullanıyorum çok memnunun. Kısmetse bu bebeğime de aynı şekilde devam edicem
Mgersn Ben de yıkıcam önümüzdeki hafta artık omo nun bebekler için parfümsüz olan deterjanını aldım canım
busravolkan Ben ıslak mendil Uni Baby aldım, sıvı deterjanı da Dalin aldım. Ama tavsiyem sıvı deterjan almaman. Onun yerine Duru Granül sabun var toz şeklinde o daha iyi bence.
Pinkyellow TubaHazal sleppynin sirkeli doğal bitane var ıslak mendili bn ondan aldım deterjanda uni aldim
yasen1 Islak mendil yenidogan slepy. Deterjan dalan doğal granül sabun tozu. Yumuşatıcı kullanamicam sadece battaniyeleri icin kullanıcam onuda unu baby aldim😊 Saglikla gelsinler🤲🏻