Turtam04 Sevgili anneler Kaç haftalıkken karın şişmeye başlar ? 8 haftalığım dümdüzüm 🌝 henüz çok yeni biliyorum ama merak içindeyim bu değişkenlik gösterir gerçi.
Prensesimm77 Turtam04 benim 30.haftadan sonra biraz belli olmaya başladı ama yinede karnım hala çok büyük değil.olsun bebeğim sağlıklı olsunda koca karnım olmayıversin çok takıkacak bişiy değil
Jdiebsh İlk gebeliginse cikmasi 22 haftaya kadar surebiliyo ama icinsiyle 15 haftalikken belli oluyo bide ic karin meselesi var tabi oda etkileyebiliyo
Ayseozmenucar Jdiebsh aynen kişisine göre değişiyor.bırde benım bu bıdık 3. Haftadayım gunluk tşörtlarımdan fırlıyor ben demeden çevremdekiler soruyor.. ha birde zayıf oldugum için karın kendını ortaya atıyor😊
Jdiebsh Ayseozmenucar masallah ☺aynen zayiflarin karni daha cok belli oluyo kilolular genelde her tarafina aldigindan belli olmuyo pek
tuzvelimon İlk bebeğimde 25 haftayı bulmuştu karnımın çıkması. Şimdi 19 haftalık hamileyim ama ilk bebeğimde 6 aylıkken karnım böyleydi. 15. haftadan itibaren hızla büyüdü 🙄