Muvahidee 38 haftalık hamileyim kasığıma ağrı girmişti kalktım oturdum su gibi bişey geldiğini farkettim sonra lavaboya gittiğimde pembe kırmızı bir renkte akıntım gelmiş bu nedir.
Ececem Muvahidee merhaba nişan mıymış acaba gelen? Benim de bir kaç damla pembe akıntım oldu ama sümüksü değildi
Melikeyekta Muvahidee merhaba benımde dün kanlı akıntım geldi doktora gittim sancı felan cıkmadı suyum gelmedi sonrasında siyah akıntı gelmişti gece birdaha lavoboya kalktıgımda akıntı parça olarak düştü ve bel agrım var 2hamileligim sezeryan ile oldum 37buçuk haftalıgım doktorum suyun ve sancıların olursa doğuma alalım dedi ama ben rahat değilim bel agrımdan dolayı 😐😶
Melikeyekta Muvahidee ilk hamileliğimde yaşamadım böyle birşey bebeğim hareket etmiyordu doğuma alınmıştım sol tarafımda dünden beri agrı var sancımı sizce bacaklarıma kadar agrıyo?
Meliis Nişandır çünkü o şekilde bir sıvı o doktorum bu hafta gittiğimde bana o şekilde tarif etmişti bende 37 haftalığım çünkü nişan geldiyse en geç 3-4 gün içinde bebek gelebiliyormuş sancılarını takip et mutlaka ama telaşta yapma gayet normal bişey ☺️🙏🏼
Muvahidee Melikeyekta kaç haftalıksınız doktorum bana demişti ilerleyen zamanlarda suyu azaldıkça hareketleri de azalıyormuş.
Muvahidee Melikeyekta yaaa çok sevindim Allah Analı Babalı büyütsün inşallah bende inşallah yakında yaparım bekliyorum 4 gözle devlette mi yaptınız özelde mi acaba
Melikeyekta Muvahidee özel hastanede yaptım çok teşekkür ederim darısıda size olsun 2.hamileligimdi zaten ilk oğlumda sezeryan oldu bu doğumumda sezeryan oldu canım😇🙏🏻
durununannesii Nasıl oluyo kızlar nişan bende az önce oldu kırmızı pıhtı halinde bi kan geldi normal mi bu nişanmı