ipekmommmm 13 haftaya geldim hala kullanıyorum daha da kullanıcam galiba ama aşırı uyku yapıyor varmı böyle olan
Folikasit18 ipekmommmm bennnnn hele akşamları 2 doz dedi doktorum onu alınca bir saat sonra sızmış oluyorum bir köşede🙈
Mmmerve123 ipekmommmm ben 5. Ayıma kadar kullanmıştım. Prilam zerre fayda etmiyordu bana o yüzden daha ağır olan zofer kullanıyordum o bile tam anlamıyla iyi gelmiyordu. İnşallah geçer çabuucak geçmiş olsun çok zor bi durum
Aysaaniz ipekmommmm 17+4 hala devamm akşam 1 sabah 1 tane alıyorum hep bir köşede sızma durumundayım 😂
Annnnneeesss ipekmommmm ayyyyy doğuma girmeme 3 gün vardı hala prilam içiyordum misem 9 ay boyunca bulandı ve harika bi ilaç bir tek o kesti bulantılarımı uyku bende de yaptı gece yatmadan iç iki tane
ipekmommmm Folikasit18 aynı şekilde kendimden geçip uyuyorum ama içmesem de cok kötüyüm bi yandanda ilaç içiyorum diye cocuğu etkiler mi düşüncesi
Folikasit18 ipekmommmm ya ben de tedirgin oldum, doktorum bu ilaç siz gebeler için zaten zararsız korkma dedi.
a_s_a_f 32+2yim hala kullanıyorum 😀 doktorlar gece yatmadan önce alın diyor iki doz ama ben her sabah bir doz kullanıyorum Bacak sızılarımdan ve oğlumun hareketlerinden uyuyamadığım için gündüz daha iyi geliyor bana.
yesim1610 27 hafta bitti hala kullanıyorum. Iki gün önce unutmusum hemen başladı bulantı. Anlaşılan doğuma kadar devam
N8M2702 35 haftadayiz hala kullanıyorum 🤦🏻♀️ Bu ara sanırım 24 ve 30 arası baya azaldı istifralar, o dönem bıraktım. Şimdi sanırım mideye baskıdan dolayı yeniden başladı sabah kahvaltısı nerdeyse hiç yok🥴