Gul-akb-2018 Kızlar coraspiiirn hergün aynı saatte mi kullanıyorsunuz doktorunuz bu konuda size bişey dedimi. Dün içmeyi unutmuştum gece 1.30 da içtim. Buğün de Her zamanki saattimde akşam 22.30 da içtim erken içmiş oldum acaba dedim sıkıntı olurmu
Zeynep_adem58 Gul-akb-2018 bana doktor bisey demedi ayni saatte kullanmiyorum ama hemen hemen ayni zmnlarda iciyorum dakikasi dakikasinada zmn tutmuyprum kaamiyorum ama mutlaka iciyprum hic atlamiyorum
monaroza Gul-akb-2018 Her gün mutlaka aksatmadan içiyorum ama bende öyle dakikası dakikasına tutmuyorum ama aynı vakitlerde içiyorum gözünüzün görebileceği bir yere koyun bence ben öyle yapıyorum yemekten sonra unutsam da uyumadan yanıma su alırken görüp içiyorum hemen
EceEgemen Gul-akb-2018 cnm bana doktorum özellikle akşam almamı söyledi am öyle belli bir saat değil akşam yemeğinden sonra ne zaman susarsam o zmn içiyorum suyla birlikte antibiyotik gibi saati saatine içmene gerek yok 🙂
Gulgok Gul-akb-2018 Kahvaltıdan sonra kullanıyorum. Doktorum gun de 1 adet alacaksın dedi saat bilgisi vermedi
monaroza Gul-akb-2018 Tabi tabi oluyo her zaman saati denk gelmiyo ama en geç uyumadan önce mutlaka görüp içiyorum zaten akşam içmek daha iyi diye biliyorum
Gul-akb-2018 EceEgemen anladım canım teşekkür ederim 2 3 saat önce yada sonra içtiğin oluyo o zaman akşam
Mihriban22 Ben ılk zamanlarda hergun kahvaltıdan sonra aldım unuttugum zamanlarda illakı oldu aksam gece hangı saatte olırsa olsun gunluk 1 tane ıctım cok saat takıp etmedım 8 aya girdim doktorum artık keselım coraspırını dedı
Gul-akb-2018 Boncugummmm gebeliğin ilk zamanında oldu benim kanamam ama o zmaan coraspirin kullanmıyodun oksoporu da yeni başlamıştım
Secil_zeynep Boncugummmm ilk kullanmamda yaptı bir iki gün ara verip tekrar içtim doktor tavsiyem üzerine sonra olmadı
MYstryy Gul-akb-2018 banada doktorum vermisti onemsiz genlerde pihtilasma çıkmıştı bir kaybim var bu gebelikte kullanicaktm fakat ilk 1 hafta bile dolmadann benim kanamaladm basladi. 6. Haftadan 13. Haftaya kadar adet kanamasi gbi kanama gordum ve 6. Haftada biraktm. 7. Haftada sirf igne kullanmaya basladim. Daha gebelkk boyunca kullanmicaz dedi doktrum.
Boncugummmm Gul-akb-2018 yani canım cogu baska doktra gttim o yapmıs olablr dedı ve kanmam varken kesmedıkce dha cok cogaldı..snra bu durumu baska doktrla konustum bız kanma yapnca kesiyoruz dedı
Boncugummmm Gul-akb-2018 3 aylıkdı 1 ay sürdü sonra 4 aylıkken bebegim kalbı durdu ama neden bılmedım hem rahmım kalp seklde bırde oıhtılanma var sebep bulamadlr ama bn hala cagre aryorum tekrara yaşamamak ıcın