ballilokum Kızlar ya 33 haftalık hamileyim bebek makat geliş pozisyonunda. Bu haftadan sonra dönen oldu mu aranızda? Dönmesi için emekleme haricinde yapabileceğim birşey var mı? Egzersiz olur hareket olur ne yapayım da dönsün bilemiyorum yardımcı olur musunuz
babysevgi ballilokum 37 e kdr dönuyorlar dönmek isterse sizin bişey yapmanıza gerek yok onların kendi eksenleri var yani siz eğilince yada gerilince vs pozisyonu değişmiyor annesi. O kendince dönuyor içeride. Yurt dısında bebeği cok yavas dönduruyo profesyoneller yavasca anne karnı üzerinden ama ülkemizde bunu yapana hiç rastlamadım .
Aknkbr ballilokum evet canım benim 33 de normale döndü 34 de tekrar makat 35 de tekrar normale döndü bizi oynatıyo resmen 😀 döner emekle yürüyüş yap döner inşallah
askdunyam ballilokum hiç bir şey yapmamanıx daha sağlıklı olur. Hatta yavaş hareket edin dönerken yatar kalkarken diyorlar. Benim 28. Haftadan beri başı aşağıdaydı 35 haftalık olduk makat gelişe dönmüş 🤷♀️ Doktor tekrar dönebileceğini söyledi. Kafanıza takmayın hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin
ballilokum Aknkbr emekleyemiyorum 😢 bebek çok aşağı inmiş o yüzden sanırım çok canım acıyor emekleme pozisyonunda kitlenip kalıyorum 😔 inşallah döner