Alyak1 Şu olayı birde ben deneyeyim belki gelirrr 😊38+5 38inci haftada doğuracağımı düşünüyordum ama gelmiyor darısı 39 uncu haftaya güzel kızım artık her lavoboya gittiğimde nişan var mı su gelecekmi diye beklemek istemiyorum gel artık bebeğimmm😍
Eddaliko Alyak1 38+2 deyim şuan 40 a kadar göze aldım beklemyi😅Kolay gelmiceğini hissediyorum nedense🤷🏼♀️🥰
def-ne Sağlıkla kolay bi Doğumun olur inşallah bende 37+3 sürekli bende öyleyim korkuyorum da aslında ama bi Yandan’da gelsin istiyorum
Alyak1 Ka123der bendee geceleri özellikle ama beklediğimiz sürece gelmicek bence umudu kesiyormuş gibi yapalım 😂
Hzlkaya Geçen hafta kontrolde 1-2 cm açıklığım vardı kanaldaydı bebekte kafasıda dayanmıştı ama hala doğuramadım bende bakalım yarın kontrol var sancı yok ama belki açılma olmuştur benimde İnşallah tez zamanda doğururuz kızlar 😂
Alyak1 Hzlkaya ben hiç kanalda mı bilmiyorum doktoruma sordum olması gereken yerde dedi neresi oluyorsa 😒
Zehracelik Alyak1 40+4 olduk ama gelmeye niyeti yok oğlumun bende senin gibi 38 de doğururum diye düşünüyordum ama hel gör ki 41 e gidiyoruz 😁
Zeyzeyka Alyak1 off bütün gece aynı şekildeyim nişan var mı su var mı kontrolü 😃 bazen dalıyorum uykuya uyanıp külodumu yokluyorum ıslak mı diye 😂😂😂
fubaaa00 Alyak1 biz 40 tayiz hala gelmiyorer cnmm senin vaktin var hal bizim kalmadi ama len giden yok 😀😀🤣
Ahsen-01 Son 1 kalan 39+6 ama hala gelen yok okadar sertleşti kasıldı bugün ki arada sancılar da yokladı ama gelmedi yine yarın kontörlum var bir ümitle bekliyorum bakalım
Sibelcet Ahsen-01 ayyy haftamiz gunumuz aynii benimde karnim cok sertlestii ve kasigimla sag bacagimin arasi cok kasiliyor sendede oluyor mu acaba bide karnim mi midem mi ne agriyor cozemiyorum bir turlu 😂