urazaslan Kızlar hamilelikten önce nadiren oluyordu çok oturduğum zamanlarda sol tarafımda bir acı batma oluyordu ama sonradan geçiyordu şimdilerde iyice arttı elim sürekli gögsümün altında yürüyünce veya uzanınca hafifliyor napmam lazım bu durumu yaşayan oldumu😪
zuhrergul urazaslan inan seni cok iyi anlıyorum suanda bile kaburga ağrısı cekıyorum cok zor elim benımde orda kaldı ve bazn nefes almakta zorlanıyorum ne geçiririz nasıl gecer bilmiyorum da 🥺🥺🥺🥺
Astadavistabeybi urazaslan ben o kaburga ağrısını geçen çok fena yaşadım ama komple kaburgalarımın üzerinde sanki 200 kiloluk birşey var beni boğacak gibi oldum nefesim kısıldı hareket edemez oldum tam 10 dakika sürdü ağlamaktan duramadım hastaneye gidelim dedik evin kapısından çıktık ağrı geçti sanki o yerlerde sürünen ölüyorum diyen ben değilmişim gibi 😟
MaviliMaviliMorCicek urazaslan ben uykudan uyanacak kadar çok yaşıyorum soluma yatıp karnımın alt tarafına dokunuyorum bebek Oraya doğru hareket edip kaburganın orda neresi varsa çeksin diye 😄 işe yarıyor bence çok şükür rahatlıyorum
Pnr-omr Canım aynı acı bende de var dün doktora gittiğim de sordum ayakları yukarda oldugu için bu zamanlar da agrıların olur dedi bu arada 36+3 oldum
FSK Ahh ahh ne çektim o ağrıdan 22-33 hafta arası sürdü. Şuan 36 haftalığım 2-3 haftadır ağrımıyor.Doktoruma sormuştum voltaren, kantaron sürebilirsin dedi. Onlar biraz işe yaramıştı.
zuhrergul urazaslan bilemedm ki valla çözemedm kime sorsam normal gecer merk etme diyo sıkıldım artık 🥺🥺🥺
Neslihanmetin Bnde soluma yatıyorum resmn kaburgam batıyor uykumdan uyanıyorum ağrısından cogu zaman sola yattgm için oluyor dye dusunuyordum.cogu kişi yasıyor snırım ama çözüm bulamadı kımse sanırım🤦
Ebru38 Çok kötü bi ağrı deliyor sanki doğurunca kurtulacaz malesef krem veya yağlar hafifletiyor biraz ..