Gunayaltundas 36+5 haftalık hamileyim son 1 -1 buçuk haftadır belimin kasık kemiklerimin ağrısından yerimde duramıyorum geceleri uyutmuyor yatamıyorum oturamıyorum ortadan ikiye ayrıldığımı hissediyorum resmen deli tavuk gibi dolanıyorum ne yapsam olmuyor ağrı kesici içtim geçmedi. Biliyorum bu haftalarda ağrı olmasının normal olduğunu ama gerçekten dayanılacak gibi değil😢 Nasıl geçer ya da nasıl hafifler bi bileniniz var mı allah aşkına canıma okudu resmen ağrılar öyle bir sızı öyle bir ağrı ki tarif dahi edemem
dmtbrcnr Gunayaltundas aynı durumdayım 😓😢 37+3üm bende ayak kemiklerimin içleri bile sızım sızım sızlıyor diz kapaklarım bitik eğilip doğrulamıyorum sürekli adet sancısı gibi ağrılarım var üstelik ne yaptıysam geçmedi 😢😢😢 Allah yardımcımız olsun 🙏🏼 Benim son 1 haftam senin normal mi sezaryen mi ?
Zynpalmina Gunayaltundas 35 haftalığım bir kaç gündür benim de öyle belim kopuyor kasıklarım Agrıyor bacağıma kadar vuruyor agrı normal mi ya bu kadar Ağrı olması doğum sancısı değildir heralde
Fulyazorlu30 Gunayaltundas hiçbir şekilde hafiflemez normal ağrışarımızın olması benımde çok ağrıyor katlanmaktan başka çare yok bebek büyüyor baskı yapıyor çünkü elden Birşey gelmez
Ipek0z Hadi senin karnın büyümüş o yüzden ağrıların var diyelim ağırlık biniyor beline falan peki biz yeni hamilelere ne oluyor ☹️ 13 haftalık hamileyim kramplardan, baş, bel, göğüs ağrılarından delireceğim ne zaman geçecek bilmiyorum ☹️
Gunayaltundas Ipek0z Her haftanın ayrı ağrıları oldu bende şimdi bu en beterlerinden biri ben hayatımda böyle birşey görmedim resmen sanki canım çıkıyor
Zehracik Ipek0z Sıkıntı yapma benim ilk 5 ay birgün bile ara vermeden karnım ağırdı öyle çok dayanilmayacak gibi değildi ama hiçbir iş yapamiyordum. 4 tane doktora gittim hepsi normal bebekte bir sıkıntı yok dedi. Bazı hamilelerin öyle oluyormuş. Şuan 35+2 yım dayanilmayacak ağrılarım oluyor. Her evrede var maalesef.
anne_merve Gunayaltundas benimde aynı şekilde canım dinlenincede geçmiyor artık panik yapıyorum aceba doktora gitsem mi die
Gunayaltundas dmtbrcnr Benim de adet ağrısı gibi ağrılarım var artı kasık kemiklerim resmen ortadan ikiye ayrıldığını hissediyorum belim çok kötü durumda dayanamıyorum artık ağrısına. Allah yardımcımız olsun inşallah 😢 Geçen perşembe günü gittim doktora bebeğin bazı aşağıda normal doğum olduğunu söyledi doktor yarın yine gideceğim inşallah bakalım ne diyecek
Gunayaltundas Fulyazorlu30 Allah yardımcımız olsun inşallah allah affetsin ama artık bian önce doğurmak istiyorum
Gunayaltundas Zehracik Keşke ağırları az da olsa geçirecek birşey olsa uyku Uyuyamiyorum 1 saat rahat uyusam musmutlu oluyorum ne büyük nimetteymişim de farkında değilmişim diyorum