Bbusraaa Kızlar hamile olup göbişinde piercing olan var mı ? Ne yaptınız çıkarttınız mı ? Sonrasında kapanıyormu bi çözüm var mı ? ☺️
Yeloturko Bbusraaa benim var canım karnım gerilmeye başlayınca çıkardım çünkü rahatsız ediyordu bakalım doğumdan sonra görücez kapanıp kapanmadığını
Serminay Bbusraaa uzun süre kullandıysanız kapanmıyor. Kulak deliğiyle aynı gibi sonra taktığınızda kızarıklık ve kaşıntı oluyor. Sıkılıp 2-3 sene takmamıştım sonra taktım kapanmamıştı.
Bbusraaa Yeloturko kaçıncı haftada çıkarttın canım benim şuan 21+4 fena değil gibi ama biyerde okumuştum hamileler için var diye ama bulamadım malesef
Yeloturko Bbusraaa 25 ti çıkardığımda şuan 37haftamdayım daha önceden kapanmasın diye piercingi takıp çıkarıyodum ama tahriş etti sanırım şişti bidaha yapmadım
IincciI Benimde vardı doktorum 3. Aydan sonra çıkartabilirsin demişti 8. Aya girdim kapandığını sanmıyorum ama 🙄🙄
Growinupangel Benim de vardı doktorum ilk hamile olduğumda her ihtimale karşı çıkaralım dediği için çıkardım ayda bir defa takıp çıkarıyorum her seferinde kapanmak üzereyken yakalıyorum kapanmış olabilir sizinki🤷🏻♀️
Bbusraaa Serminay yıllardır var açıkcası şuan beni rahatsız etmiyor hiç ama sanırım bir kaç haftaya sıkıntı olur umarım kapanmaz ☺️