Zlmmrg dilaradurmazz ya aslinda kilo cok almazsanz ve norml bi kremde kullnsanz duzenlice cok catlak olmuyor ama cok kilo alinca illaki oluo
Mucizesapsik Lireac, kantoron yagı ,palmers yagları ve kremleri,badem yağı hepsini kullanıyorum 12.haftadan beri 37ye kadar hiç çatlagım yoktu 37+1 de basladı bebek kilosu ve bünye ile alakalı biraz da çatlak olayı şuan 38deyim bir haftada çatladım
y_tunc dilaradurmazz canım ben niveanın buyuk boy vucud losyonunu kullandım ellerim deterjandan tahrıs olur azcık bısey surerdım anında etkılı olurdu catlak içinde denedim bırde bebek yagı sürdüm bol bol suan hiç catlagım yok birde genetik birşey sanırım annende varsa sendede mutlaka oluyor dıye bılıyorum
Melisasey dilaradurmazz hindistan cevizi yapı en iyisi çok para harcamana gerek yok çünkü olcak olduktan sonra oluypr hiçbir işe yaramıyor pahalı kremler
Smyydmr1 dilaradurmazz ben ilaç kullanmıyorum 27. Haftadayım badem yağlı zeytin yağlı dalinin bebek yağı var onu sürüyorum gayet memnunum hiç sorunum yok çok şükür
Aslihan_trker dilaradurmazz Lierac ve Badem yağı ile kakao yağını karıştırıpda kullanabilirsin ben ikisinide kullanıyorum😇🙏🏻