minikmevaninannesi minnie123 Çamlıca Medipolde 40 liraya yaptırmıştım. Bazı sağlık ocakları yapıyormuş ama hepsi değil
Sna-1234 minnie123 bizim burda sağlık ocağı yapmıyor tahlil çünkü hastanede 1 saat sonra çıkıyor sağlık ocağındaki tahliller 1 gün sonra çıkıyor
minnie123 Defnemm2019 devlet hastanesinde kadın doğuma muayene alıp gidiyoruz orda yapılıyor mu direk, siz yaptırdınız mı?
Nur_88 Sağlık ocağında yapılmadı benim, özel hastanede 1 hafta arayla 150-150 =300 TL ye yaptırdım . (Açlık ve tokluk şekerine bakıldı) sonuçlar da çok şükür ütü çıktı.
Aloneanqel minnie123 sağlık Ocağı yapmıyor canım ben öyle biliyorum. Bizim burda Mersin de yok. Ben medical park ta 16 tl +muayene ücreti yaptırmıştım
minikmevaninannesi Minik2829 aç olarak gitmem istenmişti. Bi ilk gittiğinizde kan aliyorlar sonra gazoz gibi bisey icirip 1er saat arayla 2 kez daha kan alınıyor o aralarda yine hic bisey yemiyorsunuz.
Ozge_ayd minnie123 sağlık ocağı şeker yüklemesi yapmıyor. Fakat geçmiş 3 aylık şekerinize bakıyor.Doktorunuz da zaten buna bakarak sizi riskli bulursa (iniş çıkışlıysa) şeker yüklemesi yapar. En azından doktorunuza gittiğinizde direkt şeker yüklemesi yaptırmamış olursunuz sağlıkocağından aldıgınız sonucu gösterirsiniz şayet ben cuma günü bu şekilde ilerleyeceğim. Sonuçta direkt glikoz içiyorsunuz bebeğe zararı doktorlar arasında tartışma konusu..
Nur_88 Sağlık ocağına sorduk, aile hekiminize artık yapılmadığını söyledi, belki bölge bölge olabilir .