kevserkor Istanbul erdem hastanesinde doğum yapanlar varsa cuma günü doğuma gidicem yanımda 2 kişi alırlar mi acaba?
Anchores kevserkor gitmedim ama gitmek istiyorum henüz doktor bulamadım kendime bir ay sonra giderim memnun kalanları duydum
EceEgemen kevserkor maalesef cnm doğum katına kimseyi sokmuyolar sadece eş ya da anne oda biri varsa diğerine izin yok
kevserkor Ben en başından beri oraya gidiyorum zaten gayet memnunum merak ettiğim yanımda 2 kişi kabul ederler mi
sehrikarabulut kevserkor canım eşini ve birde refaktçi alıyorlar diye biliyorum bnde oraya gidiyorum sıramı beklerken birinin yatışını yapıyolardı eşini ve yannda bir kişi daha istediler
kevserkor sehrikarabulut öyle mi iyi bari sadece 1 kişi dediler kayinvalidemle aynı binada oturuyoruz yanımda olmak istiyor almamalarından korkuyorduk
sehrikarabulut Ebrugur2019 canım ben sezaryn olcam belden uyuştrmalı 2.400 dediler bize genel anestezi daha uygun olablir
Ebrugur2019 sehrikarabulut ay çok iyi ben 2 yıl önce orda kızımı doğurdum şimdi karşıdayım Avrasya hastanesine gidiyorum 3000 TL idi zam gelmiş 4000 TL ye cıkartmışlar çok pahalı geldi bize bende erdemde mi yapsam tekrar diyorum
Ebrugur2019 sehrikarabulut çok teşekkür ederim en iyisi ben yine Erdem de yapayım içime su serptiniz valla Allah razı olsun
EceEgemen kevserkor hyr cnm baya odaların olduğu kat giriş kapısı kapalı kimseyi almıyorlar koronadan dolayı ziyaretçi flnda yasak ben kürtaj oldum hemşireler kartla fln açıp giriyorlar kata