Mimartezeanne Kızlar hamilelikte sürekli başağrılarım oluyor malum ilaç da içemiyoruz iyi gelen bir yöntem var mı😢 acil durum 😩
Zlm4141 Mimartezeanne canım nane yağı alnına sür ferahlatıyor ben çok faydasını görüyorum Toros nane yağı
Wonderwoman Mimartezeanne ben içiyorum agriyinca parol. Doktorum günde 3 kez icebilirsin dedi birde tansiyonum hep düşük 8.4 fln geziyorum birde baş ağrısı olunca daha kötü . O yüzden doktorum içmemi önerdi
Hifa38 Mimartezeanne cnm bnde bı kaç gündür yaşadım bol su tuket oluyomus hamilelikte ya doktorum eğer çok fazla ağrın olursa parol iç demişti ama dayanıyoz işte bı şekilde pk ilaç içmek istemiyorm
Selengunes Mimartezeanne off bugun resmen bittim bu agriyla. Karanlik sessiz serin bi odada yattim ki migrenim var mecbur parol aldim ama zor gecti nane yagi tarzi ferahlatici yaglar etkili oluyor gecmis olsun🙏🏻🙏🏻
Mimartezeanne Selengunes bütün gece ağrıdı benimde aşırı zor bi geceydi ya beynimin üstü mahvoldu sabah geçmişti çok şükür kesinlikle su içmekle ile de aşırı ilgili
Snszasla Mimartezeanne parol içebilirsin gebelikte onu öneriyorlar sadece canım bende parol içiyorum başım tuttuğu zaman yoksa dayanılmaz oluyor
Srhnzlcn Mimartezeanne canımm bol bol su tüketmeye çalış genelde susuzluktanda baş ağrıyabiliyor birde bn patates soyup yerleştirmiştim tam anlamıyla geçmiyo ama bni rahatlatmıştı
Neslihan1903 Mimartezeanne bir tane patatesi al kabuklarını soy halka halka kes anlına tülbentle sar canım inşallah yarım saatte geçer 🤗
zeynep_0395 Mimartezeanne alnına ve şakaklarına masaj yap mentollu kremle beynin kalp gibi atıyorsa az az süreyle buz koy benimde sürekli oluyor
Growinupangel Bol su iç başını sıkıca sar bi de buz kalıbı koy zifiri karanlığa gir uyu başka yolu olduğunu sanmıyorum…migren tası duymuştum bir de ama denemedim tas kas kar etmez bana sanmam yani
Zehracik Mimartezeanne Benim baş ağrılarım parol içmeden geçmez hamilelikte icebilirsin diyor tüm doktorlar ama Viks sürüyorum oda iyi geliyor.
Zehracik Growinupangel Bir zararı yok diye biliyorum araştırdığım kadarıyla. Hemen hemen doğal malzemeler kullanılmış olsada herşeyin fazlası zarar tabii ki.
Mimartezeanne Happybabyyy biliyorum onu gerçekten işe yarıyor mu kullanan varsa iyi gelen alayım bende