Mmunvvr Kızlar dünya dogum hastanesinde dogum süreci nasıl geciyor ? Kendi odanda sancini cekme şansı var mi yoksa devlet gibi dogumhanede bi kac kisiyle birlikte mi sanci sürecini geciriliyor ? Ben ilk oglumda devlette dogurdum cok kötüydü kimse yoktu yanımda diger kadinlarin cigliklari arasinda saatlerce sanci cektim psikolojikmen de insan yıpraniyor bunda hic olmazsa eşim yanimda olsun destegini istiyorum daha kolay atlatmak icin
Akgl06 Mmunvvr kuzenim o hastanede Doğum yapmıştı 2 bebeğinide Doğum yeri ayrı içerde bi oda var orada sancını çekiyorsun sonra hemen Doğuma alıyorlar daha sonra Doğumdan sonra odana geçiyorsun ondan önce kimseyi yanına almıyorlar ebelere hemşirelere soruyorduk nasıl durumu falan die
Mmunvvr Akgl06 yaa bende sancılarimi da ayri odada yanimda bi yakınımın eşimin olmasıni istiyorum insan tek başina olunca kötü hissediyor bi destek moral istiyor
Akgl06 Mmunvvr o hastane öyle değil canım ne yazık ki ama memorial de yanlış bilgiye sahip değilsem dediğiniz şekilde yapılıyor kendi odanızda Doğum yapıyorsunuz
Minisinannesii Diyarbakır dünya doğumda Ömer hocadan hariç onerebileceginiz bı doktor var mı ? Ömer bey çok kalabalık 2 defa gittm saatlerce bekledm
Mmunvvr Minisinannesii yok bende ona gidiyorum ve evet her gittigimde cok bekliyorum malesef ameliyatlardan dolayi gec oturuyor ama tecrübe ve bilgi olarak iyi bi doktor kendisi
Ronyaseda Minisinannesii Ben memorial ali emre Hocaya gidiyorum harika bie doktor normal doğum için bekliyoruz 38 ci haftaya gircem
Ronyaseda Mmunvvr memorialde çetin hoca var muayane ücreti 120 canim ve çok beğeniyorlar aklında bulunsun 🙏🏻
D2147 Mmunvvr Geçen Cumartesi Ömer beye gitmiştim. Hemen kocanı çağır. Acil sezaryene alınman lazım dedi bana. Neye uğradığımı şaşırdım. Bebeğimin suyu az. Sonra başka iki doktora gittim. Acil sezaryenlik hiçbir durumun yok dediler 😞 bende güveniyordum kendisine ve Mardin’den geliyordum onun yanına. Ama artık gitmeyeceğim.
Mmunvvr D2147 hmm benimde gecen yaz bi düşüğüm oldu bi bucuk iki ay kanamam gecmedi 3 doktor degistirdim en son ömer hocaya ebe tanıdık tavsiye etti onun yaninda iyilestim
D2147 Ferda_ Merhaba. Ben Mem Arjen Yıldırım’a gidiyordum 32.haftaya kadar. Ama artık Mehmet Emin Ayağ’a gidiyorum. Mehmet Emin beyden memnunum. Tavsiye ederim size. Özel kliniği var.
Ferda_ D2147 bir kaç yerde daha okudum mehmet emin bey iyiymiş, ben şu an hamile değilim ama mardinpark’taki doktorların ihmali yüzünden bebeğimi kaybettim, önümüzdeki ay kontrole gidicem iyi bir doktor olması çok önemli o yüzden, teşekkür ederim.
D2147 Ferda_ Ben görünmenizi tavsiye ederim. Gerçekten çok rahatlatıyor insanı. Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin size.
Ronyaseda Mmunvvr muayene ücreti 120 tl uygun ama doğumları normal 3000 diye biliyorum yani aşabilir haklisiniz
Mmunvvr Ronyaseda malesef hayat şartları pandemi ve evde kira o muayene ücreti de bana göre fazla geliyo yoksa bende isterdim rahat bi hastanede kontrol olup doğurmayi :(