Buseyrd İki gündür sabah istahsizim zorla biseyler yiyorum ama akşam olunca deli gibi acikiyorum saat 7 buçukta yedim yarım saat önce yine acıktım yedim daha bir saat olmadı ben yine açım 🤷🤷🤷 normal mi acaba
Ebrugur2019 Buseyrd bende de öyle sabah bir kahvaltı yapıyorum öğlende meyve akşam eşim gelince 7 den sonra sürekli birşeyler yiyorum boğazım boş durmuyor hiç
Buseyrd Ebrugur2019 Derinsema ecembugra53 Şuan cidden sanki hiç birşey yememiş gibiyim çok enteresan cidden bir tabak dolusu yemek yedim yarım saat arayla midemde Kurt mu var Didem ama bebiş var biliyorumda 😂😂😂 ne yesem tok tutar kızlar açlık hissi gitsin istiyorum bu saatlerde yemek çok sakıncalı
Derinsema Buseyrd ben doktoruma soyledim kan sekerine baktir dedi idrar fakan verfim idrarde aclik cikmis o kadar dusun canm ben meyve falan iyiyorum ara ogun yaptim kendime yatmadanda bi bardaj sut mis vitamin ilavi cok aclik veriyor
Buseyrd Derinsema şeker düşük mü oluyor yani şeker düştüğü için mi açlık hissediyor olabilirim ama şekerin yüksek çıkmasından iyidir dimi düşük şeker
Derinsema Buseyrd inan hic fikrim yok dokyorum dun oyle dedi gidip baktiracam bi kan sekerime ama yemegede bagli bence ben ekmek yemezsem dogamam mesala az yiyirum sık yiyorum