2793ebru Balkuzu01 canim ayni durum bende de var doktorum parol kullanabilirsin demisti. Ama ben sanirim dolgu yaptirmak zorunda kalicam.
Aleksandra Balkuzu01 bol bol ayran yoğurt iç bak nasil geçer. Kalsiyum eksik bebek dişlerinden aliyor bnde yaşadım
Urazannesi Ah ah benim de en büyük derdim. Karanfil al ağrıyan dışının üstüne koy çok isirmadan, bikac saat idare ediyo
Balkuzu01 2793ebru hangi dişimin ağrıdığını da bilmiyorum altli ustlu curuk gibi nolacak bilemiyorum çok ağrıyor dunden beri
2793ebru Balkuzu01 doktorunla görüs canim. Ben gecen benimkine soyledim dolgum kirildi cok agri yapiyor die. Doktora git gecici dolgu yapsinlar dedi. Anestesi uygulatma boyle acikta kalmasin apse yaparsa erken dogum olur dedi. Ama idare edebilirsen parol kuanabilirsin herzaman demisti. Parolun bebege gecen bi etmeni yokmus. Seninde aklinda bulunsun.
2793ebru Balkuzu01 bende bilmiyorum canim. Ama okudum daha sonra bikac yerde apse yapip mikrop kapmasi erken dogumu baslatirmis. Ayni sey dis eti intihabinda da gecerliymis.
Kaderaladag Balkuzu01 önce kendi doktorundan izin al sonra git anesteziye izin veriyo mu kadın dogum doktorun bi sor. Ama röntgen cekilemez
Balkuzu01 Kaderaladag ya dişime kanal tedavisi uygulanacak. Suan gecici dolgu koyuldu ama ağrısı 1 gündür geçmek bilmedi hic geçmiyor neden acaba
61Aysen Balkuzu01 sirke ve tuzlu suyla gargara yap yada agriyan disinin dibine az bisy tuz koy dursn agrisini cekiyo tuz
Merinosunannesii Balkuzu01 dişinol diye birşey var karanfilli eczaneler de 5-10tl arası satılıyor iltihaplı bir diş değilse sür 2 dk da geçer kulak çubugunu bastırcan içine dişine süreceksin
Merinosunannesii Balkuzu01 belki saçma hatta komik gelebilir ama marketler de peynir mayası satılıyor ya pamuğa dök biraz dişine koy diş ağrısı çektiğim için biliyorum