Eymeninasaf Sizde de aşağılara indikçe takiliyomu ve başlıklar birden fazla oluyormu bende hep takılıyo çok sinir bozucu
Mom10 Eymeninasaf bendede oluyo yada basliklar tekrarlaniyor veyada diyelim simdi senin postunu cevapladim geri cikip ana sayfada devam etmek istedem bile beni basa aliyor
SMin Mom10 benimde aynen öyle oluyor belli bir süre sonra donup kalıyor çıkmak zorunda kalıyorum Eymeninasaf
Cicilibicili Eymeninasaf Yeniler kısmından bakıldığında bu sorunun yaşanmaması lazım. Yaşıyorsanız internet kaynaklı yüklenme hatası olabilir. 🌺
Sahrammm Cicilibicili hepimiz de olamaz İnternet kaynaklı sorun yeniler kısmı değil komple kasıyor aynı başlık birden fazla çıkıyor ve yorum yapıp çıkınca en başa atıyor
Sahrammm Eymeninasaf kesinlikle kaç gündür oluyor bende sıkıntı var sandım başlıklar sürekli tekrarlıyor ve başa atıyor bir kaç gündür de eror veriyor açılmıyor anlamadım 😏
Cicilibicili Sahrammm yeniler kısmından bakıldığında fazla başlık gibi sorunlar olmuyor. Denediniz mi? Forumun yoğun olduğu saatlerde ara ara kasma problemleri olabiliyor.
Bebislerimiz Yaşanıyor asagi indikce hele post icine girip cikinca kaldigim yerden degil de baska yerlerede buluyorum sayfami 😂😂😂 ama bayagi asagi inince
Aada Ben de aşağı inerken bir anda sayfa yenileniyor ve kaldığım yerden değil de hiç alakasız bir terden devam ettiriyor