Mesevda Hurma yemeye kaçıncı hafta başladınız 34 haftaglım şimdi başlasam erken mi bilgisi olan bar m
babysevgi Mesevda ben en basından beri yiyorum ara öğün olarak 2 tane falan hergün . Bi zararı yoktu benim için riskim de yoktu erken doğum için . Bence baslayablrsinz 3 4 tane yemeye
Ozdmrkbraa babysevgi şifa olsun kuzum ama hurma tek sayı yenilmesi evladır ya 1 ya 3 tane ye ki şeker olarak girmesin vücuduna
Ozdmrkbraa babysevgi rica ederim kuzum hem sünnet bu hemde sağlık açısından tek yemek daha sağlıklı şifa olsun inşallah 🤗💕 bende yiyordum folik asit açısından zengin olduğu için sonra erken doğuma sebep olur dedi doktorum bıraktım tedirgin oldum 😣
babysevgi Ozdmrkbraa kapan kocatepe de bahsediyor ama günde 2 3 adet yiyebilirsiniz diyor en basından itibaren düşük riski yoksa .
Ozdmrkbraa babysevgi yok çok şükür sonradan baktım postlara doğurmak isteyen anneler yiyor tedirgin oldum
Ozdmrkbraa babysevgi yani evet öyle aslında ara öğünlerde yiyordum enerji de veriyordu yarın doktoruma soruyum bakalım tekrardan 🤭