Daffii_ Merhaba Arkadaşlar :) Özel hastanede şeker yüklemesi yaptırırken muayene ücreti dışında ekstra ücret ödeniyor mu ?
Tgcclskn Daffii_ geçen hafta muayene olmadan tahlil bölümune inerek kayıt açtırdım sadece 61 TL ödedim ve yaptırdım canım kontrolüm 1 ay sonra gittiğinde muayene olmana gerek yok
Arasarzu Tugce1803 Canım merhaba tekrar bir şey soracaktım benim şeker yüklemem özel hastanede olacak randevumu aldım saat 8 e o gün doktoruma muayene olmam gerekiyor mu ben ertesi gün giderim diye düşünmüştüm nasıl oluyor yardımcı olur musun 😊
Tugce1803 Arasarzu Ben kan verme işlemi bittikten sonra eve döndüm canım tekrar muayene olmadım. Sonuçları WhatsApp tan attım doktoruma
Arasarzu Tugce1803 Teşekkür ederim canım benim kontrol haftam o gunlerde o yüzden aklıma takıldı ertesi gün gideyim en iyisi doktoruma 😊
Tugce1803 Arasarzu Rica ederim☺️Ertesi gün yerine gitmişken tekrar girebilirsin iki iş olmamış olur💁🏻♀️
Arasarzu Tugce1803 Evim hastaneye uzak işim bitene kadarda öğle saati gelmiş olacak boşuna beklemek istemiyorum 😊 o yüzden ertesi gün gitmek daha kolay olacak 😊