_Ftma_ Merhaba anneler bebeginizi ne zaman hissetmeye basladiniz veya ilk tekmeler kacinci haftada oluyor🥰
Snszasla _Ftma_ 15.haftamda hissetmeye başladım damar atması gibiydi ama tekmesiymiş 16. Haftada tam anladım 🐣🥰
ece_2206 _Ftma_ yani bağırsak hareketi gibi ama daha derinden :) şuan da 19 olduk özellikle geceleri hissedilir oluyor :)
Minegkhn92 _Ftma_ ya böylr kelebek kanadı deyer gibi saliselik bişeyler oluyor o haftalarda ama tam net olarak 19. Haftadan snra hissedersn canım 👍🏻😇
Snszasla _Ftma_ kesin bebiştir o 😀ilk başta anlaması zor oluyor bende anlamamıştım sonra anladım ki bebişimmis sana çoktan merhaba demiş annesi 🥰🐣
_Ftma_ ece_2206 evet ya öyle birseyler oluyor uzaniyordum koltukda birseyler hissetim elimi karnima koydum devam hissetim böyle damar atiyor gibi ama daha farkliydi😄😍
askvehuzurum _Ftma_ bende 17 haftsda hisettim bu gece 22 haftaya girecez maşallah oğlum çok yaramaz gece gündüz kıpırdıyor geceleri yatamıyorum bu daha iyi günlerim galiba
haziranin25i _Ftma_ ilk hareketlerini 13.haftada hissetmeye başladım. Elinize kuş alırsınız da kalbi çok hızlı atar o şekilde atmalar başladı ♥️ Şimdi ise 21.hafta itibari ile ara ara el mi ayak mı bilemediğim hareketleri net bir şekilde hissediyorum
haziranin25i _Ftma_ ben gebe kalmadan önce de vücudumda en ufak bir değişikliği araştırdım 😂 öyle de psikopat bir şekilde huyum var 😂😂😂
Dk384238 _Ftma_ 16 haftada hisseder gibi oldum ama emin olamadım 18 haftadan sonra net bi şekilde hissetmeye başladım çok şükür şuan 20 haftayız
K1K 19.haftamda dışarıdan bile hissedebiliyorum atma gibi göbeğimin hemen alt sağ tarafı seyirme gibi iniyor kalkıyor 💙💙💙😍