Aden23 Kızlar merhabalar, Ben hastane tipi süt sağma makinesi almak istiyorum. Çünkü ilk doğumumda çok memnun kalmıştım çok güçlüydü. Marka- model ya da almak için önerebileceğiniz bir mağaza var mı?
babysevgi Aden23 medela veya ameda hastane tipine en yakın olrak geçiyor bunu mu demek istediniz bilmiyorum ama
ozgeya Twinsmomm01 Hangi şehirdesiniz bilmiyorum. Ben İzmir’den kiraladım. Bayilerine gittik, sözleşme imzalayıp kiraladık. Aylık ödeme yaptık kullandığımız ay kadar.
ozgeya Aden23 ben 120 lira ödemiştim aylık ama baya zaman geçti üzerinden, güncel fiyatını bilmiyorum
Melike_16 Merhaba kızlar benim ilk hamileliğim göğüs pompası almalı mıyım yani çocuk emer mi emmez mi bilmiyorum doğduğunda ihtiyaça göre almam mantıklı olmaz mı bir de göğüs kalkanı aldınız mı kullanışlı mı
12mers Aden23 ben ilk oğlumda kullandım 8 ay müthiş şekilde verdim çalıştığım için sonrasın da düzenli yapamadım ondan bıraktım ama gerçekten artırıyor süt
12mers Aden23 ozaman kiralamıştım süzer den şimdi gene hamileyim letgo dan aldık canım doğumdan sonra kullancam inşallah 🤲🏻
Aden23 12mers Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Letgodan nkdr a aldınız resmini paylaşabilir misiniz bende bakıyım.