Kardelen_nm Sancılarım 100 e kadar çıktı açıklığımda var ama eve gönderdiler bebek hareketli ondan sancı çıkmıştır dediler sizce hareketli olmasıyla alakası var mıdır Doğum için kaç ağrı olması gerekir
Fatmanurrr23 Kardelen_nm bende 39 um 1.5 cm açıklık varmış sancılarım çok yüksek benimde hastanede yatıştayım şuan
Fatmanurrr23 Tontinimontin ister istemez belli oluyor zaten baskı ağrı giriyor bir anda sancıyı anlamak kolay yani
Kardelen_nm Tontinimontin karnımın her tarafına ağrı giriyor bebek karnımı sertleştiriyor sürekli hiç yumuşamıyor Ve canım acıyor bayağı yani alta da baskı yapıyor ağrı oldukça
Tontinimontin Fatmanurrr23 36.haftadayım da anlamazsam diye kafamda soru işaretleri var bizimde bebek hareketli çünkü, canın yanıyor ama sonuçta değil mi
Zynp01 Kardelen_nm onların hepsi bnde de oluo.38+5 deyim ama bi süre sonra geçiyor sonra tekrar oluyor
Tontinimontin Kardelen_nm ayy heyecanlandım 🙈🙈 bizim ki çok sertleşiyor ama çok şükür öyle alttan ağrı basınç yok
Kardelen_nm Tontinimontin allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ama benim erken doğum riskim ondan korkuyorum
Tontinimontin Kardelen_nm amin inşallah sağsalim 🙏🙏🤭🤭 inşallah erken doğmaz minişiniz sağlıkla gelir dünyaya
Sedaeksii12 Bende 38. Haftamda acile gittim sancı sebebiyle nst de 150 çıktı açılmamda ilk çatı muayenesinde 3 cm çıktı. Sancılar artmadı 2 gün kaldım hastanede. Şuan evdeyim 39+2 yiz sancı yada su grlmesini bekliyoruz