Hayatuysal34 benimde makat gelişiydi bugun döndü bebeğim hatta nasıl döndüğünüde söle anlatim sana Geçen hafta 33+1 de randavum vardı ve bebeğimin bakat gelişi oldugunu doktorum dönmez büyük ihtimal sezeryan olursun dedi ama ben umudumu kesmedim cünkü normal doğum taraftarıydım en başından beri hastaneden geldiğimden beri bunu araştırdım ne yapabilirim diye youtube yazdım makat gelişi bebekler nasıl döndürülebilir ve bir kaç video buldum onaları uyguladım nasip belki döner diye bide
Dini açıdan bir araştırma yaptım suresi duası varmı diye kuznim hocaydı şunu dedi bana İnşikak süresini oku secde ayeti gelince kalkıp secde yapacaksın 1 hafta yaptım neden bir hafta aslında 36 haftalıkken kondtrolum vardı ama dün gece fenalaşınca bugun doktoruma gittim oyuzdn bir hafta yapabildim özetle şunu anlatım youtubedeki egzersiz ve allahımda yardım etti bugun imkansız olan bir şey oldu 34+2 de tam bir hafta da kzıım dönmüştü baş aşağıya doktorum çok şaşırdı ne yaptın sen de bu çocuk o pozisyondan döndü dedim bende youtubedeki vidoyu günde 3 4 kere yaptım ama tek basınıza asla yapmayın düşersiniz eşiniz olsun yanınızda mutlaka ve sonuç ben galip geldim tıp bilimine imkansız diye birşey yoktur önce allahın izniyle sonra dua ve egzersizlerimle bebegimi inşallah normal doğum yapabilcem hatta doktorum şöle dedi senin avantaşın 33 haftalıkken başlaman oldu makat gelişi bebekler varsa eger bu egzersizi 30 haftalıkken yapmaya başlasa döner demekki nekdr erken oldr yer genişken dönme imkanı vaar senin gibi olan hamile annelere önericem onlarda yapsın bunu imkansız deilmiş demekki bizde birşeyleri öğrenebiliyoruz sizlerden dedi cok mutlu oldum buyuzden umudunuzu kesmeyin gayret edın dua edın rabbim yardım edıyo