Bsnjsksnnnskm Meraba bayanlar ben amniyisentez yaptırdım çok şükür sonucum ıyi cıktı 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasyonum var sizce yaptırmak gerekiyormu doktorumla daha konuşmadım
Srhtzlyh Bsnjsksnnnskm iç organlarını tek tek inceliyorlar ben yaptırdım parmaklarını bile tek tek saydilar bebeğin. Bizimkinde hiç sıkıntı çıkmadı çok şükür. Eğer organlarda sıkıntı çıkarsa ona göre önlem aliyorlar bazen doğar doğmaz ameliyata aliyorlar bebeği. Hastaliği önceden bilinmezse doğduktan sonra vakit kaybı oluyor. Ben yaptırılmalı diyenlerdenim
Tgcclskn Bsnjsksnnnskm bencede detaylı ultrason önemli canım doktorun dışında bir göz daha görüyor doktora insan gözden kaçırdığı birşeyler olabilir o açıdan yaptirmakta fayda var
betul1- Bsnjsksnnnskm ben yaptırdım 20+3 de renkli olarak yüzünü görmek bile çok güzel hissettiyor bunun yanında doktora en son kulakları oluşmuş mu parmakları tam mı diye soruyodum 🤣 herşeyini detaylı söylüyorlar yaptırılması gerekiyor bence
gamzelim2234 @Bsnjsksnnnskm Daha geçen hafta girdim detaylıya canım prof. baktı ilk 15 dk sadece beynini inceledi sonra gözünden ayak parmağına kadar herşeyine bakıp teker teker gösterdi Toplamda 35-40 dk falan sürdü iyiki yaptırmışım dedim birde renkli olarak birkaç saniye izletip 4 boyutlu resmini verdi şükür ki hiç bir sorun çıkmadı hala resmine baktıkça mutlu oluyorum 🥰
giyus06 gamzelim2234 canm ya alakasız olacak bende yarın gidcem elbiseyle rahat ediyorumda kendi doktorumda örtü vardı bacaklarmı örtmek icin acaba ayrıntılı ultrasonda girdigm yerde varmıdır örtü vs bsey
Mores gamzelim2234 gökhan yıldırıma geçen hafta muayene için gittim de detaylı için de kendisine gitmeyi düşünüyorum. Muayeneye 425 tl verdim de detaylı ücreti ne kadar merak ediyorum. Ayrıca kaç tane fotoğraf verdi cd verdi mi? Teşekkür ederim
Eeezgi Geçtiğimiz cumartesi yaptırdım ben de tüm organlarına tek tek detaylı bakılıyor eli ayağı parmakları tek tek inceleniyo en azından gözden bir şey kaçmamış olur
Yorulmaz Kesinlikle yaptırılmalı. Beyin kıvrımlarına kadar bakılıyor. Doğum sonrası yapılması gereken operasyon müdahale olacaksa planlama yapılmasını söylüyor doktor.çok çok önemli.
gamzelim2234 @Ecesuben İstanbul Avrupa yakası bağcılar mega medipolde prof.doktor Gökhan Yıldırıma yaptırdım
kadeerrr Bsnjsksnnnskm 17+5 doktorum sadece ikili tarama testini yaptırdı diğerlerini gerek duymadı onun yerine detaylı ultrasonu gerek duydu yaptıracam yani ben canım doktor ne derse o
1996zeynep Radyasyon dan dolayı çok istemiyorum ama bizimki akraba evliligi oyuzden yaptıracağım içim rahat etsin aksi birsey varsa önlem alalım diye ultrason sinyali çok etkiliyor çocukları ben hastaneden sonda karnım sızlıyordu
gamzelim2234 @giyus06 valla ben hamile pantolonu ve gömlek tarzı bluzla gittim sadece kağıt peçete gibi bişey koydu pantolonum batmasın diye örtü vs görmedim riske atmamak için elbiseyle gitmedim doktor erkek diye eşimide benimle beraber aldılar
gamzelim2234 @Ecesuben bizim özel sağlık sigortamız var diye biz birşey ödemedik ama fiyat çok uçuk geldi imzalattırdıkları faturada 730₺ ydi sanırım Detaylı usg + 250₺ de muayene ücreti diyordu toplamda 980₺ falan yazıyordu