Mucizemmmmmmm Arkadaşlar park beşikmi mobilya pesikmi tercih ediyosunuz seçimleriniz neye gore ben daha almadim ve kararsizim.
isimsizbebek Mucizemmmmmmm anne yani ahşap beşik kullaniyorum ben..memnunum odasını yapana kadar o beşikte yatiyor bebeğim
Bsraskmn Mucizemmmmmmm merhaba ben evimde fazla oda olmadığı için oda yapmıyorum zaten ilk 1 sene yanımda yatıracaktım bu yüzden anne yanı beşik aldım. Büyük eve geçmeyi düşünüyoruz ama ben her ihtimale karşı 3-4 yaşına kadar kullanabileceği ahşap önü asansörlü sallanabilir bir model tercih ettim. Yatağıma birleştirip ön korkuluğu açabilirim bebeği almada rahatlık olur.
Bebek-geliyor Mucizemmmmmmm ben oda yapmayacağım yanıma anne yanı park beşik prego miami almak istiyorum.
Arel62 Park yatak aldım daha sonrasında içinde rahatlık oyun oynasın da içim rahat etsin diye. Park beşik daha mantıklı bence 3-4 yaşına kadar kullanıyorsun
Mihrimah41 Mucizemmmmmmm canım anne yanı beşik al kesinlikle. Kendi yatağına bağlanan direk yannda duran tiplerden aşırı rahat edersin
Vkdldkc Park beşikler çok kaba ve estetik açıdan güzel değiller bence. Estetikten ziyade kullanım kolaylığı dicekler belki ama ahşap anne yanı beşiklerde kullanım açısından çok rahat şahsen ben ikea anne yanı beşik aldım 2 kademeli olarak hem şık hem rahat
gokella Mucizemmmmmmm Joker magazasından Tripper anne yanı panda modeli aldım. 2 kademeli anne yanı olarak kullanılıyor ılk kademesi alt kademede park yatak olarak kullanabılıyorsunuz 3 yaşına kadar kullanabılcegınız bı ürün. Yanımıza bunu tercıh ettik odasına mobilya beşik yaptırıcam🌸
Eddaliko Mucizemmmmmmm Park beşiklerin görüntüsünü oldum olası sevemedim.😏Ahsap anne yanı beşiği aldık☺️