mucizeeem Brn kayaşehir de otuyorum avrupa yakası memnun kaldığınız iyi bir doktor önerebilir misiniz
Bsraskmn mucizeeem merhaba bende başakşehirde oturuyorum çok yakın değil ama nisa hastanesine gidiyorum ilk medicineye gittim doktordan memnun kalmadım sonra nisaya geçtim derya hanıma gidiyorum çok memnunum 32 hafta olduk tavsiye ederim🙂
elifgurzlu mucizeeem ben de Başakşehir de oturuyorum Memorial Bahçelievler Hizmet hastanesine gidiyorum Doç Dr Volkan Turan a çok memnunum tavsiye ederim
Burcinisp88 mucizeeem ben halkalı da bht klinik tema hastanesine gidiyorum. Doktorumdan cok memnunum. Serpil Kırım. İnstagramdan da bakabilirsiniz. Ben sgklıyım muayene ücreti 262 tl
mucizeeem Bsraskmn evlenmeden önce Yenibosna Nisa hastanesinin orda oturuyordum yerini biliyorum ama gitmedim kadım doğumuna teşekkür ederim.
Hilalgc Bsraskmn canım derya hanımın muayne ücreti ve doğum ücreti nedir bende basaksehordeyim oraya gittim.bi kaç kere ama refika hanıma
Gizemmsss1 elifgurzlu merhaba canım Arnavutköydeyim bende orayı düşünüyorum muayene ücretleri nedir acaba ?
gamzosgamzos Canım bende kayasehirde oturuyorum hastane olarak mecbur yenibosna nisa hastanesine gidiyordum kaçıncı bolgedesin belki komsuyuzdur 😊
mucizeeem gamzosgamzos 5. Bölgeye geliyorum elmas sitesinde ablam var olsun yinede çok uzak sayılmayız ☺️☺️
mucizeeem Burcinisp88 çok teşekkür ederim onu duymuştum yaklaşımı vs nasıl ayrıntılı bilgi veriyor mu
Burcinisp88 mucizeeem güzel güzel anlatıyor. Ayrıntılı bilgi de veriyor. Aynı zamanda benim arkadaşımda. Pozitif doğum hikayeleri çok güzel. Sezaryenci değil. Duruma göre karar veriyor. Hastanede cok kalabalık değil.
Bsraskmn askvehuzurum fatma ayan mıydı neydi yanlış olmasın ilk öğrendiğimde gitmiştim baya zaman geçti🙂
askvehuzurum Bende başakşehirde oturuyorum güneşli medicine hastanesine gidiyorum doktorum sibrl barut