Fatmanurrr23 Dün bu saatlerde geldik ağrılarım var belki toplam 6 7 saat nst çekildi açıklık 1 cm kahverengi nişanım geldi belki dünden beri 15 kere çatıma bakıldı ama hala tık yok doktor çıkışta vermiyor çok sıkıldım çook 🤦♀️
Busra_34 Fatmanurrr23 odanda varsa sıcak duş beline doğru ya da sıcak termoforu beline tut bol bol yürümeye merdiven inip çıkmaya çalış çömelme bunlar açılmayı hızlandırıyor ❣️ rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nasip eylesin inşallah 🤲🏼
Mom10 Fatmanurrr23 niye tutuyolar acaba seni normalde dogum gerceklesmedigi surece hemen gonderiyolar suyun patlamis miydi
Fatmanurrr23 Busra_34 inşallah ya artık eve doğurup gitmek istiyorum boşu boşuna vakit geçirmek istemiyorum burda ya
Nuryalcndag Fatmanurrr23 ay beni de tuttu dün öyle doktorum ya nst nst 2 saat çekti bana da benimde sancım riskliydi serum verdi durdurmak izin sanciyi ondan sonra gene çekti nst hafifledi sancılar gönderdi şimdi senin sanciyi durdurmaya çalışıyorlar mi kaç haftaliksin
Opotrace53 Fatmanurrr23 duş imkanı varsa yatakta beklemeyin açın suyu sırtınıza bacaklarınıza saatlerce tutun
Nuryalcndag Fatmanurrr23 ama zamanı gelmiş senin artık zaten normal tutması ben 36 yım ondan hafifleyinfe gönderdi hafiflemese doğuma alacaktı doktor buna mecbur emin olmadan gonderemz seni tehlikeli