Boncugummmm Rahmim kalp şeklindeymiş rahim filminde cekindm kendime kan tahlillermde yapıldı ve 2 kaybım war 3 genımde de kan pıhtılanmam var doktr tekrar dene dedi ama çok korkuyorum. Ne yapmam lazm bazı yerlerde okuyorum keçiboynuzu özu incir kürü falan yapıp sprem ve yurmurta kalıtesını arttırıyormuş bunları yapan varmı acba
mavi2804 Boncugummmm pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullanılıyor genelde doktorunuz hamile kaldığınızda kan sulandırıcı kullanmanız gerektiğiyle ilgili herhangi birşey söyledi mi
halitefe Boncugummmm canım coraspirin zaten riskli kanama oluşturma riski çok yüksek ama iğne dozunu iyi ayarlarsa sorun kalmaz bence
blueberyy00 Boncugummmm senin sorunun hamile kalmak degilki kuzum keçi boynuzufelan kullancan tabiki yumurtaları guclendirmek için olabilirde senin yapacağın ilaçlarını düzenli kullanmak benim bir genimde pihtilasma var 3 kaybim ilki ikiz gebelikti bir kimyasalım var şimdi gebelik öncesinde de başladı pihtilasma iğnesine bizde bu ay başlıcaz denemeye doktor izniyle ama korkuyorum tekrar kayıp yaşamaktan
ozgei Boncugummmm 2 kaybim var maalesef 2 kere kurtaj oldum.. 2 genim heterozigot yaptirmadigim test kalmadi diger butun testlerim normal cikiyor.. ikinci gebeligimde aspirin kullandim ama yine de kaybettim sagliksiz gebelik oldugu için :( şimdi yine aspirin kullaniyorum hamile kalirsam hemen iğne başlanacak gerek yok dediler ama 2 kayip oldugu icin verilecek..gecen ay korunmadim ama gebelik olmadi :(( bu ay balli polenli karışım icmeye başladım insallah işe yarar
AABT Canım birinci kaybından sonra önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanmadınmı birde keçiboynuzu fılan hem sperme hemde yumurtaya ıyı gelıyor benım bilidğim arı sütü propolisde faydalı
Boncugummmm AABT igne kullanmadm canım corasprin kullanıyordum oda bana cok kanma yapyor 😣anladm canım kecı boybuzu özünü alayım herkezden duyar oldum
Boncugummmm mavi2804 2. Kaybımdan sonra pıhtılanmam oldgu ogrendik kullandrcak heralde canm bn üniverste hastanesne gıdyordum dewlet keseyı gormeden baslamıyırmus galıba ben Allah nasıp edrse kanda gebelik gorur gormez ozele gtcem hemde baslarm dedı özeldeki doktr baklm ınsllah tekrar yaşamam
Hypatia Benim de bir kaybım var,önlem amaçlı hem kan sulandırıcı hem de progestan kullanıyorum,doktor direk yazdı.keçi boynuzu sprem için faydalı diye biliyorum ama,muhakkak yumurtaya da vardır etkisi
Boncugummmm Hypatia ne guzel canım bna kam sulandrcı igne falan kullandrmadı bn devlete gıdıyordum önemsemedıler mi bilmiyorum saglıcakla kucgna al ınsllah
mavi2804 Boncugummmm Boncugummmm özeldeki doktorunla devam et bu süreçte hemen iğneye başlamalısın hamile kalır kalmaz. Benimde iki kaybım vardı şuan 13 Haftalık hamileyim öğrendiğim günden beri iğne ve coraspin kullanıyorum sorunsuz ilerliyoruz çok şükür şimdilik
Hypatia Boncugummmm Boncugummmm aslında önlem olsun diye sen bile kullanabilirsin,coraspin kullanıyorum sabahları 1 tane içiyorum.bi riski olsa kullandırmazdı zaten bana da.bence bi sor doktora mutlaka,gözden kaçırmamalı böyle şeyleri
Boncugummmm Hypatia 2. Kaybımdan snra bna ömür boyu werıldı canm suan bende içiyorum hamıle kaldgımda igneye baslycakmışım . Çok gozum korkar oldu kayıplarmının sebebini bile bilmyorum pıhtılanma mı diyorum onemsiz gebler deniliyor rahmım kalp seklindee o yuzden mı dyorum herkze olan saglıklı dogan var dyolar saştm kaldm artık kafamı kalitesz sperm yda yumurtamı acba diyorum barı kendımze dıkkat edlım busefr barı aynı acıyı yaşamıyalım dıyorum
Boncugummmm mavi2804 anladm canım haklısın kontrollermı yaptrdım gebe kalmam kaldıı bi. 2. Kayıp oldgu ıcın rahim agzına dkişte atılması lazım ve özellerin miktarları cok agr gelıyor dye eşim istemyor bn oda haklı borçmuz var k Ew için Allah buyuktr diyorum bır yol açar elbet
mavi2804 Boncugummmm haklısın canım özeller pahalı tabi allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın 🤲
mavi2804 Boncugummmm kesin olarak pıhtılaşma demediler zaten biri 24 haftalıktı ve plasenta dekolman geçirdim ondan sonra pıhtılaşma testlerimiz falan yapıldı iğne kullanman yeterli dedi Hematoloji doktoru ama kadın doğum doktorum her ihtimale karşı iğneye de başlayalım dedi şimdi her ikisini de kullanıyorum
Hapymoom Boncugummmm anladım canım bende perde vardı histeroskopi oldum tamamen rahip normale döndü çok şükür, acaba sizinde mi öylese yaptırın dicektim