yaseminguneri Kızlar bu reflü yatağı gerekli bir şey mi? Alışverişe başladım ama körü körüne her şeyi almak istemiyorum. E bebekte 60 liraya bir reflü yatağı gördüm ne diyorsunuz bu konuda?
Meriwa yaseminguneri ben aldım canm e bebekden sevi bebeninkini bebeğinizi emzirdikden sonra eğimli yatması cok önemli kusmaması için ve kusarsa tıkanmaması için beşiğin içine koyuyorım cok da rahat yatıyor sağlık açısından da önemli benim için hastanede bile bebek beşiği eğimli duruyordu dikkatimi çekti tavsiye ederim
Mihrimah41 yaseminguneri kesinlikle almalısın lazım bşy. Sürekli emip uyudukları için ağızlarına süt geliyo dönmeye başlayana kadar onda yatırırsın. Özellikli bşye hiç gerek yok. Benm baby plus almıştım 50 liraydı 1.5 sene önce. Uygun fiyatlı bşy alman yeter
Tugce1803 yaseminguneri Evet gerekli. İlk 6 ay mide kasları gelişmediği için emdikten sonra kusma ve boğulmaları önlemek için gayet güzel ürün
yaseminguneri Tugcebyr anladım canım birkaç kişiden gerekli diye duymuştum kusma olduğunda boğulma olmasın vs diye bir da gaz sorununa iyi geliyormuş diyorlar
Eddaliko yaseminguneri Canım çok gerekli olduğunu söyledi herkes.Sevi bebe markasınınki güzelmiş e bebekten aldım bende 120 lira gibi bi fiyatı var☺️
nagsal-48 Ben de aldım sevi bebenin anne baba yanı reflü yatağı oğlusum doğunca göreceğiz bakalım işe yarıyor mu 😊
Happydef yaseminguneri aldim ama sanirim sadece cok fazla kusan bebekler icin faydali degilse gereksiz. Sonradan da alınabilir