mrveklc Iki gündür iştahim hiç yok aciktigimi fahi hissetmiyorum iki oncede aşiri acikiyodum sabh bile açlikla uyaniyodum birden iştahsizlik başladi birde göğüs hassasiyeti göğüs ucu hassasiyetim birden geçti sizlerdede öyle oldumu
Berraaaa mrveklc bende aynıyım canım nedense 3 4 gündür bi iştahsızlık başladı onun öncesinde çok güzel yiyordum 😏
Edaakkaya mrveklc benim tam tersi canım iştah artışı oldu sürekli ne yesem diye düşünüyorum. Göğüs hassasiyetim de devam ama çok değil.
seday93 mrveklc bende 13+6 bugün mide bulantım kesildi ama iştahsızım hala 5 kilo verdim sabah kahvaltı etmek istemiyorum ama hamile kaldığımdan beri hiç iştahım açılmadı doğru dürüst. Canım bişi isterse yiyorum bide zorluyorum kendimi bebek beslensin diye 🙈
mrveklc Berraaaa aynen canim bende oyle iki defa kahvalti yaptigim bile oluyodu ama iki gündür niye böyle oldu anlamadim gogus hassasiyetin devam ediyomu
Simqee Benimde sabahlari cok bulantim oluyor bisey yiyemiyirum oglen gbi anca biseyler yiyebiliyorum😔
mrveklc Edaakkaya ilk hamilelik olunca bi tedirginlik oluyo rabbimin izniyle bişey olmaz annelik efhami belki