Cicilibicili Merhaba anneler, çok kötü mide yanmalarım başladı 🥺 Doktorum bu ikisini önerdi bana. Kullananlara göre en çok memnuniyet hangisinde oldu onu öğrenmek istedim. Bak bunu iç yanma falan kalmıcak dediğiniz özellikle hangisi 🙈
CansuAbinik Cicilibicili Bence gaviscon. Bayılıyorum kendisine benim kurtarıcım diyebilirim. Hamileliğimin başından bugüne 6-7 şişe bitirmişimdir 😂🙈
SnFk Cicilibicili rennie 👍🏻 Gavisconu çok kullandım ama hiç bir mide yanmamı geçirmedi. Üstelik gastrit hastasıyım. Rennieyi içer içmek rahatlıyosun.
Seval22 Cicilibicili gaviscon çok yoğun içemedim kusturdu renniede anlık kesiyo ama 30 dk sonra tekrar aynı pek fayda görmedim anladim ki ben 9 ay bu mideyle uğraşıcam doğurana kadar kusçam galiba 😢
rmys_ Cicilibicili ben bulantılarımdan dolayı şurup içemediğim için rennie çiğneme tablet kullanıyorum
Nehirim2901 Cicilibicili kesinlikle ikiside degil 37+5 haftalığız 7. Haftadan beri mide yanmam var her ikisinide denedim gecmedi daha kotu yapti sonra panto adında 25 mg tablet seklinde ilaç verdi doktor her sabah aç 1 adet içiyorum tek bi yanmam dahi olmadi cok sukur tavsiye ederim sizde tabi ki doktorunuza danışın öncelikle
Dlkozdmr Ben gaviscon şurup kullanıyorum memnunum bazen aşırı yandığında biraz daha yine yanıyor ama genel olarak çok iyi..
Cicilibicili CansuAbinik ay inşallah ohh be dedirtir bana da ☺️ Cidden midem bağımsızlığı ilan edecek yakında çünkü 🙈