gizemdogan Merhaba güzeller güzeli anneler 🌸 İstanbul’da da oturuyorum, yeni hamileyim. Doktor arayışına girdim. Doğuma kadar aynı doktorla devam etmek istiyorum. Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mıdır ♥️
CansuAbinik gizemdogan instagramdan takip ettiğim kadarıyla Op.Dr.Banu Çifçi çok iyiymiş ama hangi yakada bilmiyorumm. Bi araştırın isterseniz🙏🏻🙏🏻
gizemdogan Hanife15- haziranin25i Busraveminisi1 Aylinkut Mlktrgt Derya-D ZeynepYavuzFeyza hepinize ayrı ayrı çookk teşekkür ederim 🙏🏻 🌸
zeze2020 Hanife15- ben de saadet hanıma gidiyorum da bisey danisacaktim size. Muayene sırasında sadece bebegin kilosuna boyuna suyuna servikse bakıyor 3 aydır ona gidiyorum hic kalp atışına organlarına bakmadı sizin de bu şekilde mi rutin kontrolleriniz?
dorukhan_nehirada_moms gizemdogan maltepe bolge selin hn mukemmel bi dr cok tatli cok ilgili en iisi paragoz deil bnm ikinci dogumumuda o yaptircak allahin izniyle baskasina guvenemem ztn
Hanife15- zeze2020 evet o şekil deydi bende de cok şükür doğum yaptım artık ama ayrıntılı istiyorsanız onu zaten detaylıda bakıyorlar