Ebru222 Kizlar 21+6 haftalık gebeyim. Bu hafta boyunca rahim agrisi kasılması yaşadım. Farklı bir ağrı yok rahim ağrısından başka normalmi. Bebek büyüyor rahim de büyüyor ondan mı yoksa korkulacak bir durum mu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Musabzehra Ebru222 sancı gibi mi yoksa gerilmeden kaynaklı bı ağrı mi. Karnın büyümesinden kaynakliysa normal. Bu haftalarda göbek büyüyor birden. Bende 22+5 haftaligim aynı seyler oluyor bende de
ruzgargibi Ben de şuan tam 21+6 yım ve ayni sekilde hem kasilmalarim hem de icerden sanki bacaklarıma dogru yırtılma oluyo gibi oluyo. Dün detayli ultda doktor rahim ağzının dusuk oldugunu söyledi ondan dolayi korkuyorum acaba sebebi bu mu diye. Gecen hafta normalken birden boyle oldu benimki dua edin lutfen benim icin 😔
Ebru222 ruzgargibi geçmiş olsun Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı. Peki rahim ağzı için yapılacak birşey varmı dedimi doktor. Bende rahim ağzından çok korkuyorum bu çıkmasından
Melikeakkc 23+5 im benimde kaburgalarım ağrıyor,uzanırken de kaburgalarım ağrıyor oturunca geçiyor ağrısı, geceleri bazen göbek kısmım acıyor bebiş büyüyor ondan sanırım. Magnezyumu 2 iç diyor bana da doktor
Ebru222 Musabzehra hem karın ağrısı göbek büyümesi gibi. Ama rahme de atıyor normalmi rahim ağrısı da
Musabzehra Ebru222 gaz sancısı da olabilir mi ara ara giriyorsa. Bende ikide bir gaz sancisida oluyor son haftalarda oda kötü oluyor