Merhaba anneler hepinize ❤ dogum yapali tam 1 hafta oldu ve daha yeni yazabilme imkani buldum. Oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum. Spinal sezaryanda korkulacak birsey yokmus evet ama sonradan yasadigim agrilar beni cok zorladi. 1 hafta oldu daha zor yuruyorum dikis yerlerin agriyor. Sanirim herkesin agri esigi bunyesi bagisikligi farkli ben kolay atlatacagim diyordum ama beni baya zorladi. Normal dogumdan korktugum icin sezaryan istemistim ama dogru mu oldu yanlis mi bilmem 😅 aci esigim baya dusuktur hayatimda ilk kez ameliyat oldum ilk kez damar yolu actirdim (hemde 5 6 kere acmak zorunda kaldilar. 😔) ilk kez sonda takildi ilkleri yasadim. Sabah hastaneye gittim yatisim yapildi. Hemsire geldi hazirlanmami soyledi tabi heyecan dorukta 😅 seker tansiyon biraz ucmus heyecandan 😅 sonra neyseki hazirlandim bekliyorum geldiler beni almaya asagida bekliyolar diye ama nasil korkuyorum yinede sakin olmaya calisiyorum. Sedyeye koydular goturuyolar aglamakliyim tum ailem bana bakiyor allahimm o an sadece bir an once evladima kavusmayi odakladim kendime. Neyse ameliyathaneye goturduler ekip sen sakrak surekli konusturuyorlar. Anestezi vermek icin egilmemi soylediler en korktugum noktalardan biriydi bu 😅 kambur durup kafami omuzlarima dogru egdim bi abi var onu tutuyorum artik siki bir sekilde 😃 igneyi yaptiklarini ben duydum acikcasi cunku bana birkac defa soktu igneyi neden birkac defa yaptiniz dedim odemden dolayi igne girmiyor oyuzden dediler ama ben ignenin acisini bizzat duydum. Neyse zaten bi sicaklik oluyor bacaklarima dogru hemen yatirdilar beni daha tam uyusmamistim ama uyusmaya baslamistim sondayi taktilar biraz onuda hissettim acidi belkide tam uyusmadigi icin duydum. Neyse bacagini kaldir dediler kaldiramiyorum anladim ki uyusmusum 😂 doktorum geldi basladilar ben heyecanla bekliyorum tabi makas falan istiyor doktorum duyuyorum basladilar kesmeye diyorum 😂 gogsumun altindan bastirdilar icimden bisey kaydigini hissettim o an aradan 5 dk gecti ve bi gulus oldu bebegim gelmisti herkes sevmeye basladi bebegimin aglama sesini duydum 😍 o anki hissiyatin tarifi yok. Doktorum bebegi uzatti hayranlikla bakiyodum yanima getirdiler kokladim mis cennet kokusu 🐣 sakinlestim zaten bebegimi gorunce. Daha sonra goturduler yanimdan ve midem acayip bulandi mideniz cok bulaniyor o an soyledim ilac verdiler kusucam diye cok korkuyodum ama kusmadim bulantiyi surekli hissettim. Yarim saat icinde bitirdiler hicbisey duymuyosunuz zaten. Bitirdiklerinde aa bukadar mi dedim. Sonra yogun bakima goturduler biraz kontrol altinda kalmam icin. Ameliyathaneden cikarken gayet iyiydim bisey hissetmedim oraya gittim yarim saat kadar orda beklettiler orda titremeye usumeye basladim ama nasil titriyorum oyle boyle degil gittikce daha fazla artti sordugumda anesteziden dolayi olur dediler. Karnima bastiriyolar pis kanin gelmesi icin karnima bastirdiklarinda agri duymaya basladim sonra odaya cikardilar hala titriyorum ama hemde nasil. Annem falan sasirdi oyle gorunce. Cenemi zor kavusturdum diyebilirim. Agriyida duymaya basladim kivraniyorum o an hemsireyle doktorum geldi serum ilac verdiler bi sure sonra hafifledi ama ben hissettim agrisini. Aksama dogru yurutmek icin geldiler. Ilk kalkisiniz cok zor oluyor baya zorlandim diyebilirim ama katlaniyosunuz. Hala daha da zor yuruyorum tam olarak duzelemedim ben. Kalkislarim hala beni zorluyor birinin yardimiyla kalkiyorum ordan bisey batiyor sanki. Ve benim kanamam cok oldu hala da oluyo kizlar. Burda hep okuyodum depend alin diye ben kac paket bitirdim bilmiyorum hala da kullaniyorum topak seklinde kanlar geliyor. Sordugumda normal bu durum dediler. Ama ben kanin bukadar surecegini hic tahmin etmezdim. Bu da benim hikayem kizlar herkesinkini okurdum simdide ben kendiminkini yazayim dedim 😇 ama tum bu cektiklerime deger oglumun kokusunu aldigimda onu her emzirdigimde tum acilarimi unutuyorum ogluma asik oldum 😍 insan baktikca inanamiyor kizlar cok degisik bir duyguymus ❤ akliniza takilan bisey olursa sorabilirsiniz ❤