Erci Sezaryani olan hanimlar ikincidede karna bastırıyorlarmı ilk doğumumda kabus gibiydi hala aklima gelince korkuyorum.. sanirim sezaryan doğumun en kötü tarafı bu
Serrax Erci sezaryende karna ne zaman bastırıyorlar ki? Bebeği çıkarırken mi diyorsunuz? Ben bir tek o zaman hatırlıyorum onda da zaten uyuşuk oluyorsun acımıyor ki
Anneyim Erci ameliyat sonrası gelip kontrolünüzü yapıyorlar kanamanıza bakıyorlar eger kanamanız olmazsa evet bastırıp bakıyorlar malesef tüm sezeryan larda oyle
Umutluuu Erci ayy evet kabuss 😖😖 ben daha tam ayıkmamıştım. Bitaraftan narkozdan çıkmaya çalışıyorum bi taraftan dikişlerim ağrıyo bi de doktor gelmiş karnıma bastırıyo 😫
Anneyim Serrax ameliyat sonrası kanama var mı yok mu diye bakıyorlar ve bastırma işlemide kanamanız cıkıyo mu diye kontrol ediliyor
Serrax Anneyim ben kontrole gittiğimde 1 hafta sonraydı sanırım bastırmadı sanki ya sadece ultrasonla baktı.
Anneyim Serrax ameliyat olduktan sonra odaya geçince yapılıyor zaten taburcu olunca yapılmıyor ultrason la bakılıyor zaten
Erci Benim iki kere bastırdılar alttanda elini soktu üçüncü gelisinde doktor agladim lutfen karnima bastiracaksaniz gelmeyin diye kabus gibiydi ve hic oturmadim yatmadim lohusalik yasamadim hemen ayaklandim ama karna bastirma acısı çok beter