MinikDefneninAnnesi Esinizden baskasinin izin almadan gobeginize dokundugunda ne yapiyorsunuz ? Ben kimsenin dokunmasini istemiyorum bebegim karnimdayken sadece benle ve babasiyla iletisime gecsin istiyorum .. Bu konuda sizler ne dusunuyorsunuz?
Burcum MinikDefneninAnnesi annem, kayınvalidem ve ablam da dokunuyor rahatsız olmuyorum açıkçası. Halama gittiğimde halamda sevdi dua okudu çok hoşuma gitti😊 Bebeğime şimdiden değer vermeleri çok hoşuma gidiyor benim.
firdevs MinikDefneninAnnesi ben özellikle hareket ettiğinde yeğenlerime arkadaşlarıma aileme herkese dokunduruyorum çok hoşuma gidiyor onlar da hissetsin sevincime ortak olsun istiyorum 🤗 doğunca da herkes sevsin herkese gitsin kucaktan kucağa dolaşsın güler yüzlü olsun istiyorum 🙏 ( tabi herkesin düşüncesi kendine canım bu benim istediğim ) 😍
Sayrkann MinikDefneninAnnesi esim annem ablam yengem teyzem halam kaynanam hepsi dokunup seviyor dua okuyorlar seviniyorum😅hatta bazen dokunsunlar diye ellerini kendim koyuyorum karnima
NesrinDefne MinikDefneninAnnesi Nisanın başında doğum yaptım hamileliğim boyunca çevremdeki çoğu kişi göbeğime dokundu, sevdi, bebeğimle konuştu. Hiçbir rahatsızlık duymadım sadece dokunduklarında ilk içim çekiliyor gibi hissediyordum sonra alışmıştım.
MinikDefneninAnnesi deletedmom43 doktorun kontrol amacli dokunmasi ile baskasinin guya bebegi severmis gbi okşamasi ayni sey mi?
MinikDefneninAnnesi Burcumne guzel dualarla yaklasmalari😍peki ya istemedginiz sevmedginiz insanlarin ?
deletedmom43 MinikDefneninAnnesi Sevmediğin insana izin verme canım. Zorla tepene çıkmazlar heralde, yani o kadar yüzsüz olduklarını sanmıyorum🙂
Burcum MinikDefneninAnnesi hiç dokunmadı şimdiye kadar. Ama komşumda dokundu bi kez çok umursamadım o an. Güvenmediğim birinin dokunmasını istemem ama. Bişey demem ama istemem de.
MinikDefneninAnnesi Sayrkann 😍sanirim ben surekli istemedgim insanlarin bu sekilde yaklasmalarindan dolayi rahatsz oluyorm
deletedmom43 MinikDefneninAnnesi Ay o kadar yüzsüzler yani 😂 Doktor yasakladı filan de, sağlıkla ilgili gerekçe öne sür bari 🙂
Burcum NesrinDefne çok ilginç ama eşim dışında biri dokunduğunda ben de bi içim çekilir gibi hissediyodum ilk zamanlar. Sonradan alıştım. Ama ani dokunmalarda irkiliyorum istem dışı ama çaktırmıyorum😊
Nisadmr2306 MinikDefneninAnnesi sinir oluyorum bu konuya , kayinvalide sürekli yapmacık severek dokunuyo birgün soyluycem bozcam az kaldı. Sende çok haklısın canım kimse dokunmamali 🙂