kadeerrr Kızlar 17+5 bebeğimi damar atması gibi hissediyordum bugün hiç hissetmedim nedeeen acabaaa???
nilsmother kadeerrr normal canım daha hareketleri düzene girmediği için her zaman hissetmezsin 😊 tatlı ye su iç hareket edebilir 😊
Sdhs06 kadeerrr canım bu haftalar hareketleri düzensiz olur zaten sürekli hissetmemen normal yani kendine sıkıntı yapma 😚🌸 Rabbiö sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💐🌸
Sermec27 kadeerrr bebek hareketleri 25 haftaya kadar düzensiz olur sıkma canını ben 22 haftada bıle 2 gun hiç hissetmemiştim oğlumu cok normal canım 🌸
kadeerrr nilsmother tatlı yedim riskli gebelik olduğum için sabahtan beri uzanmışım kaç gündür hissedince bugün hissetmeyince tuhaf oldum
sukayhanacar kadeerrr canım daha 17 haftalıksın 24 bazen 27. haftaya kadar düzene girmez zaten hareketler o haftalara gelene kdr bi kaç gün hissetmeyebilirsin bile
Burciin19 Zaten çok düzensiz oluyor hareketleri benimde 20+5 günde üç dört kere anca hissediyorum genellikle uzanınca hissediyorum normal yani🙃