Mimarhanim Esraaa02 amin canım Allah’ım razı olsun 🙏🏻 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı 🙏🏻
Mimarhanim Mnkkedi amin canım amin. Allah’ım razı olsun. Hepimizin evlatlarını korusun 🙏🏻 olsun sağ salim kavuşmuşsunuz ya hepsi unutulur gider. Rabb’im bekleyen herkesin evladına kavusmasini nasip etsin 🙏🏻
Mimarhanim Tugbaal inşallah canım benim Allah’ım razı olsun 🙏🏻 Rabb’im nasip etsin görelim inşallah 🙏🏻
Mimarhanim cagla24 amin canım Allah’ım razı olsun 🙏🏻 dualarınızın faydasını gorur inşallah kızımda bende 🙏🏻
Mimarhanim Eceunverkanra amin canım Allah’ım razı olsun 🙏🏻 inşallah evimize döndüğümüz zamanda post açıp hepinize teşekkür edeceğim 🙏🏻
Mimarhanim Fatime3447 canım bebek doğduğunda oksijen saturasyonu çok düşükmüş ve kordonu dolandigi için kalp atışı yavaşlamış. Şimdi o haline göre toparlamış çok şükür ama ilk hafta önemli diyorlar. İnşallah iyi devam ederde içimiz rahatlar. 1420 gr doğdu canim ama ödem atacak. Ne kadar verir bilmiyorum. İnşallah biran önce toparlamaya başlar.
Mimarhanim zeome amin canım Allah’ım razı olsun 💚 sağlıkla gelsin inşallah evladın 🙏🏻 hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı 🙏🏻
Mimarhanim Gulsen4224 amin canım Allah’ım razı olsun 🙏🏻 hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻 evet kızım için güçlü olmaya çalışıyorum. Duaların yeri de büyük tabi.
Mimarhanim Kubrabulutt31 ayy inşallah canım inşallah 🙏🏻 Rabb’im kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bekleyen herkesi evladına kavuştursun inşallah 🙏🏻
Mimarhanim Cgdmcmn amin kuzum inşallah 🙏🏻 benimde tek duam o. Küvöz yolu bekleyen annelere sabır, bebeklerine de güç kuvvet versin inşallah 🙏🏻 aynen canim damla damla bile olsa biriktirmeye çalışacağım. Herşey güzel olur inşallah 🙏🏻
AselinAnnesi12 Mimarhanim Güzel Rabbim yardımcınız olsun inşallah kuzumm inşallah bugünleri atlatıp bebeğin ile beraber evine gittigin günler hemen hemen gelir insallaahhh. Vardır bundada bir hayır diye düşün güzel bebeğin sana biraz tez kavuşmak istemiş demekkii böyle düşün. Sen artık bir annesin ve bebeğin için gupguclu olman gerekiyor Rabbim sabirna sabır katsın inşallah 🤲🤲
Mimarhanim AselinAnnesi12 Allah’ım razı olsun canım benim 🙏🏻 tüm dualarina amin amin amin 🙏🏻 eve gidince de post açacağım inşallah ve hepinize teşekkür edeceğim 🙏🏻