Hasretim_ Merhaba arkadaşlar Spermi çoğaltmaya en etkili çözüm doğal yöntemlerle ? aynı sorunu yaşayanlar yardımcı olurmu lütfen
vuslatim34 Hasretim_ biz bu ay arı sütü poleni alacagız birde havuç suyu ve dometes suyuda iyi geliyormuş
Birkucukkelebek Hasretim_ keçi boynuzu özü( organik olsun) ve bitter çikolata çok etkili. Bitter çikolata sağlıklı sperm sayısını artırıyor özellikle çok etkili bence biz denemiştik ama %70 üzerinde olsun
BarlasMom94 Hasretim_ aktardan keçi boynuzu al kaynat. Her gün eşin içsin. İnternete keçi boynuzu kürü yazarsan ne kadar yapman gerekir yazar. Biz iki ay böyle yaptık ikinci ayın sonunda hamile kaldım
BarlasMom94 Hasretim_ aç tok farketmez canım benim eşim uyumadan önce içiyordu kaynatıyorduk 5 dakika. sonra 15 dakika bekletip süzüyorduk. Ilıyınca yada soğuyunca içiyordu
afrasil Hasretim_ Proxeed plus ( vitamin ) kesinlikle al fiyatı yüksek ama çok etkili Keçiboynuzu kürü yada pekmezi Havuç suyu İncir ve Havuç kürü ( youtubede var ) Çakşır suyu duydum cok etkili qma yan etki yaşayan olmuş galiba onu bende araştırcam Ceviz fındık fıstık badem bitter çikolata robottan hafif çek iyi bir bal yada pekmez ekle macun gibi yesin . Bal polen arıütu karisimi al aktardan Ben çok araştırdım bizdede sorun var . Sen ovulasyon testi ve çatlatma iğnesi deneyebilirsin kolaylaştırması için
Zeynepsefa Hasretim_ kabak çekirdeği benim için en başta bi tanıdığa söylemiştim doktor bile şaşırmış sonuca ayrıca incir de öyle arı sütü ve propolis de işe yarar ama pahalı biraz
tuubaeylulanil Hasretim_ çiğ hatta bütün kuruyemişleri çiğ yemeliyiz Hele biz hamileyken kavrulmuş değil hep çiğ yiyelim
Mucizeistiyorum canım eşimin sperm sayı 0dı. eşim keçiboynuzu pekmezi. bal, fındık fıstık ceviz falan yedi. hiç umudumuz yokken 3 milyon olmuşu. tabi fazla değil yine de. ama insan 0dan sonra sayıla bilir rakam görünce seviniyor ☺☺