UmayAsya Kızlar ikili tarama testi yaptırmıştım sonucu çıkmış e bakızdan bakiyorum normal değer yazıyor bu bisey olmadığını mı söylüyor yani ense ölçümünü falan biliyorum doktor söylemişti gayet iyiydi e nabizda grafik bulamadım
UmayAsya Tugce1803 malesef doktorum numara vermiyor ben farklı bir şey sordum ayrıca grafiği bulamıyorum evet ama sorum kan tahlili
UmayAsya Tugce1803 tam olarak grafiğe göre değerlendirildiğini hangi cevap da yazmışsınız ben mı körüm acaba🤔
UmayAsya Bsnjsksnnnskm sadece ense kalınlığı ve kan alımı amniyosentez ters bir durumda yapılıyor diye biliyorum
Bsnjsksnnnskm UmayAsya sunucunuzda bisey çıkmadığı anlamına geliyo ama genede doktorunuzla danışın hemen allah korusun bi terslik olursa başka doktorla görüşürsün ben o hatayı yaptım siz yapmayin
Eslina175 UmayAsya slm canim.Bende dun cikti sonucum ayni sekilde bende grafik olarak alamadim dr yazdm gelmen gerekir bir bakalim dedi bugn gittim cok sukur iyi cikmis doktoruna gidip grafik uzerinden yorumlanmasini oneririm.