Sukran34 Selam hamiş anneler biliyorum bu başlık cok açıldı herkesn tavsiyesini de okudum.26+4 haftalık hamileyim diğer annelerin tavsiyelerini denedim ama hicbiri fayda etmedi dayanılmaz oluyor artık bu mide yanması çıldırcam gerçekten yardimmmmmm lütfen 😭😔
EmirrAsaff Sukran34 canim karbonat dene beni o rahtlatiyo doktoruma sordum hic bi zarari yok kullanabilirsin dedi aninda kesiyo bide onu icemem dersen siyah zeytinin cekirdegini yut iki tane oda iyi geliyo ama biraz uzun suruyo yarim saat kadar faln
Gokhangurbet58 Sukran34 bnm bildigimde haslanmis nohut iyi geliyormus bi iki tane yiyince geciriyormus. Canim kaynanamın soylemisti 😊
Aliahlas Sukran34 bende her türlü yolu denedim olmadi renne verdi doktor 7 sise bitirdim bana mısın demedi en sonunda pulcet verdi cok iyi geldi doktorunuza danışıp o tableti isteyebilirsiniz bana iyi geldiyse herkese gelir diye dusunuyorum o derece kötüydüm
Zeykem Sukran34 gaviscon içiyorum ateşime su dokuyor resmen ama ılerıde abartılı olurmu mıde yanmam bılmıyoım suan sureklı yasamıyorum 23 haftalıız
GkeDenizYldz 36 haftalığım her yolu denedim gerçekten bende gavıscon ilacı dene çok çok iyi geldi mutlaka tavsiye ederim