nidarcn Kızlar bebeğim iri olduğu için doktor bu hafta doğurman lazım yoksa sezaryan olucaksın dedi bende sezaryendan korkuyorum 3500 kilo yukarısını doğuramazsın çatın o kadara kadar müsait demişti ne yapsam ne yesem doğumu hızlandırabilirimmm
Mom42 nidarcn Valla kuzum hurma tarçınlı süt merdiven in çık ve hergün ilişki diyorlar umarım bebişini sağlıkla bir an önce alırsın kucağına😘
Dilara60 nidarcn benimde çatım pek müsait değil 2 cm açıklık var nişanımda geldi ama bebiş bu ara gelse bir ihtimal normal olabilir hurma yedim squat yaptım merdivende inip çıkıyorum bekliyorum bakalım hayırlısı 😶
Dilara60 Mom42 nişan geldikten sonra ve 2 cm açıklık olduğu hâlde ilişki sakıncalı mıdır acaba bir bilginiz var mı? Doktor söylemedi benimde hiç aklıma gelmedi sormak
nidarcn Dilara60 bende ne açıklık var ne sancı ve çocuğun kilo almaması lazım nasıl olacak bilmiyorum 😔
Kevser_42 nidarcn kac haftaliksiniz bide hamam da sicak ortamda durmakda dogumu hizlandirir diye duydum
Duygunecla Kevser_42 aynen hamam sıcak duş öneriyorlar. Valla ben haşlandım artık günde 3 kez banyoda sıcak su da ama yoook yine yoook🤭 banyodan bi çıkıyorum kipkirmizi🤭
turunculuanne nidarcn kaç haftalıksın? Hurma yeyip suquat yapabilirsin, ilişkiye girmek de açılmayı hızlandırıyormuş