Senzinc Arkadaşlar 24 haftalık hamileyim testlerim ve hamileliğimin genel durumu iyi oldugu için doktorum detaylı ultrasona gerek yok dedi sizin düşünceleriniz nedir
Selo39 Senzinc bence detaylı ultrason kesinlikle gerekli.. benim kızımın böbreğinde genişleme varmış, detaylı da öğrendik. Damarların kan akışına kadar bakılıyor kesinlikle yaptırın
Snszasla Senzinc bence yaptırmak gerek doktor neden öyle dedi bilmiyorum benim de bebeğimde bagırsak parlaklıgı çıktı geçtimi acaba diye acayip merak ediyorum kesinlikle yaptırmak lazım
91ARIN91ASK Senzinc benim de hiçbir sorunum yok Allah’a şükür ama doktorum önerdi 22 hafta olmamı bekliyorum
Srhtzlyh Senzinc bence gerekli banada hep yaptirmaya gerek yok dendi ama yaptırdım. Şükür hiçbir sorun çıkmadı ama çıksaydı önlemini alırdik. Hem eğere yaptırmasaydım aklımda kalırdı acaba bir şey var mı diye
17ekiiimmmm Selo39 peki genişlemeyi gördükten sonra ne dedi doktorunuz doğduğu zaman geçer iyileşir falan dedi mi
Senzinc Muğlada yokmuş öyle dedi doktor izmir denizlide varmış ama onada covidden dolayı yönlendirmiyorm cok kötü bişi olmadıkca dedi kafam cok karıstı
Senzinc Snszasla evet bencede suan bende korktum Allah göstermesin Allahım tüm bebişlere sağlık versin
Srhtzlyh Senzinc 20+5 iken yaptırmıştım doktorum o zamana uygun görmüştü. 20 ile 24 hafta arası yapılıyormuş
Busraveminisi1 Senzinc ben yaptırdım canım sonuçta normal taramada gözden kaçabilir detaylıda 1 saat tek tek inceleniyor kalp beyin damar akciğer
Dilaraninnarini Bence yaptırın yeni yaptırdım bende amniyon sıvım azdı ama böbrekler iyi gözüktüğü için bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendik bence önemli bir olay