Pinkyellow Kizlaar nescafe icersek bı zararı olurmu gebelik sekerimde var normalde hiç içmem ama canım istedi zararı konusundada bı fikrim yok ..🤷
ozlemyas Pinkyellow zararlı diyorlar canım ama nescafenin kafeinsizini sütle yaparsan cokta zarari olcagini dusunmuyorum dene istersen
mlsmrtgl Pinkyellow günde bir bardak içebiliyorsun canım . Bir fincan kahve iki çay bardağı çay demişti doktorum .
Pinkyellow ozlemyas şeker cikmasaydi düşünmezdim hiç de şu şeker heryerde önüme engel iştahımı durduramiyorumm🤦♀️🤦♀️
Pinkyellow Snszasla bari 2 yudum iciyim aslında canım neler neler istiyor şuanda hiç gitmiyor aklımdan ama yazipta milletin de canini istetmek istemiyorum😢
Pinkyellow Selo39 bende henüz hiç ağzıma surmedim 8 aydır 😟 gebe değilken icermisin dediklerinde bile reddeden ben şimdi manyak gibi canım istiyor tövbeler olsun 🤦♀️
ozlemyas Pinkyellow olsun canım nefsini köreltmek icin az yap acıktan sütle ic bisey olmaz belki icsen tekrar tiksinceksin
Snszasla Pinkyellow canının çektiği şeylerden azar azar nefsini köreltecek kadar Yemen de sakınca yok canım ben kendimi kısıtlamıyorum öyle çok da kasmamak lazım 😊
Pinkyellow Snszasla işte insan pimpirikli olmaya görsün 🤦♀️ ben çok korkagim böle hastalıktır ilaçtır oyuzden ince ince araştırmadan sormadan yapamıyorum bişey canım sağol yorumun için 🌸😊
Hope8 Pinkyellow bende de gebelik şekeri var aynı senin gibi aşırı canım çekmişti bende nescafenin soğuk olanını içmiştim ama yarım bardak nefsimi köreltmek için 😋 yoksa aklım kalıcaktı 😅
Pinkyellow Hope8 ayy yine yarım bardak icmissin ben 2 yudum aldım aklım kaldı dediğin gibi..şuandada gözlerimi tavana dikmiş canımın çektiği şeyleri düşünüyorumm🙄🙄
bburcu Pinkyellow kimyasal olduğu için doktorlar önermiyor canım ama ne yiyip içmiyoruz ki 🤷🏻♀️ Arada bir içmekten bir şey olacağını sanmıyorum ☺️
Pinkyellow bburcu aynen öle canım bide yasak olan şeyleri daha çok istiyor canım hep de zararlı şeyler 😊
gamzosgamzos Benimde gebelik sekerim vardı bir ara çok canım çekti şekersiz 1 küçük kahve fincanı nefsimi koreltmisti
Naren1 Pinkyellow benim bildiğim zararlı. Ama arkadaşım hamileliği boyunca nescafe kahve hazır ne varsa tüketti
Pinkyellow Naren1 annemde kızıyor bana iç bişey olmaz ben sana hamileyken şişe şişe kola içtim diye ozamanlar şeker yuklemeside yokmuş şekeri varmı yokmu bilmiyomus ama ben korkuyorum işte elimde değil 😢