buketkomurkilic Canımm tecrubeli anne adayları herkesin burda birbirine yardımcı olması ne tatlı ve tabiki ben gene soru soracagım🙈 hgc testim 16500 cıktı 2 gün önce sizce kaç haftalıgım
Cicilibicili buketkomurkilic canım beta değeri herkeste farklı oluyor. Hafta hesaplaması betaya göre değil son adet tarihinden itibaren hesaplanıyo💕
emrahedaeslemfamily buketkomurkilic canım haftası ultrasonda belli oluyor benim hgc değerim 14.496 çıkmıştı 5 haftalık hamileydim
Kubra_71 buketkomurkilic adet gününe göre hesaplıyorlar canım bazen senin hesaplağınla doktorun hesapladığı farklı oluyor
buketkomurkilic Cicilibicili ya ben dogum kontrol ilaçını bıraldıkfan sonra eski düzensiz halime geri döndüm 2 aya yakın a denk geliyordu o yüzden o hesap bende zor🙈 en son 19 temmuzda oldum çünkü 😊 ama ben ogustos sonu gibi düşünüyorum
Cicilibicili buketkomurkilic o zaman ultrasonda söyler anca doktorun canım. ☺️ Orda da gebelik haftası çıkıyo çünkü
Birgul buketkomurkilic canım hcg baya güzel keseyi falan görürsün ama hafta son adetine göre hesaplanıyo uygulamaya girerken soruyor oraya yazarsan kaç hafta olduğunu diyor