GuLay_1 Hamilelikde kulak tıkanması ve kulak ağrisi yaşayan oldumu iki gündür çok kötü bir haldeyim 😫
Elvanay GuLay_1 son 7 gündür ağrıyor sol kulağım pıt pıt diyor ugulduyor beynimde yankılanıyor geçen ay bidaha oldu geçmişti gitmem lazım doktora çok rahatsız ediyor
ikizlermom Bir kbb’ ye gitmelisin canım hamilelikle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum ihmal etme çok ağrıyorsa elbet bisey söyler dr🙏🏻
GuLay_1 ikizlermom en son bi randevu alıp gidicem canim haftalarim değişdikçe vücudum farklı reaksyonlar gostermye basladi 😱
GuLay_1 Elvanay bendede aynı problem var ama geçen hafta böyle bir skntilrim yokdu bu hafta 20 haftalık oldu bebişim kulaklarımda problem ve sağ boşluğumda şiddetli agrım var pazartesi günü gidicem doktora inşallah bekleyebilirim ozaman kadr
Elifkcr Elvanay aynısını yaşıyorum 1,5 aydır. Ağrım yok ama kalbim kulağımda atıyor nabız gibi. Doktora sordunuz mu acaba
Elvanay GuLay_1 benimde dayanacak gücüm kalmadı sakız filan ciniyorum belki rahatlar diye bana mısın demiyor mecbur gidecem.kulak bitse göz başlıyor.göz bitse başağrısı başlıyor sorun bitmiyor yani .yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucamiza alakta razıyım
Elvanay Elifkcr tabiki sordum bebek baskı yaptığı için kulak ağrısı olur dedi doğumdan sonra gecmesse gidersin KBB demişti çok şükür gectiagrim yoktu kulağımda sadece kalp atışı vardı