Fatmaozgur Kızlar bebeğim çok haraketli sabah a kadar lavaboya gittim halende devam ediyor afedersiniz büyük abdestimi yapıyorm bide normalmiidr kendini içerde çok geriyo gibi me geliyo
NaimeYilmaz Fatmaozgur bende yasıorm dün gece kac kere kalktm blmıorm 2 saatlık otobus yolculugunda 3-5kere wc molası verdk ayaga kalknca gecıor oturmamı sevmıor galıba 😊 Sorunuzu tam anlayamadım anormal bır durum yasamıorsunuz bence bana olablr gelıyor bende yasadıgım ıcın
ertugrulunannesi Fatmaozgur lavaboya gitmekten bıktım artık ya azıcık bişey geliyor bi de öyle sıkıştırıyor ki
HicranKzn Emin ol kıpırdaması kıpırdamamasından daha iyi sabahtan beri kıpırdasın diye neler neler yedim daha yeni tekme attı şükür Rabbime🙏🏼 1 değil 10 kez kalkalım ama onlar sessiz olmasın🤗🤗
NaimeYilmaz HicranKzn onu bende yasadm yaa gecen gun sınırlerm bozuldu artk 10.wc ye kalmaktan cocugum bı rahat dur dedm ertesı gun aksama kdr oynamadı 9 dogurdm evde 😊
HicranKzn NaimeYilmaz çok kötü bir hismiş ama bide kaç gündür takla atıyor herhalde diyordum herkese. Sonra bir üzüldüm nazar mı oldu diye. 😭 bir daha demem de kimselere inan bende dokuz doğurdum şu saate kadar
NaimeYilmaz HicranKzn oladabilir ben solemıorm nasıl iyimi bebıs dıorlar ne bılım ben ıcımımı goruyorm dıorm artk terslemekten soramıyorlar
NaimeYilmaz Sirinsirin Bunun yorumlamasını sitedeki admin yapabilir ben moderatörüm sadece. Siz ‘’ben erkek uyeyım’’ diye belirtilmiş yorumun ekran goruntusunu alıp mail atarak danısabılırsınız.